Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden jó pasinak a nagymellű csúnya nők kellenek? A kismellű szép lányok senkinek nem kellenek. :/
azért elég vicces a kérdésed
minden jó pasinak a nagymellű csúnya nők kellenek
és utána már nem kell a maradék senkinek
ja szóval a pl kisfarkú jóképű csávókat , vagy a ronda csávókat már észre sem veszed
akkor te csak ne kérdezzél semmit amíg neked is csak a jóképű nagyfarkú , vagy ronda nagyfarkú csávók kellenek
(igazából a farok méretet csak azért tettem bele hogy a te szinteden próbáljam meg elmagyarázni , máshogy nem értenéd meg)
Miért van az hogy minden jó pasinak a nagymellű csúnya nők kellenek? A kismellű szép lányok senkinek nem kellenek.
Hát ezt kimondja neked hee?:)Én utálom a nagy mellü csajokat!!!Volt párral szexuális kapcsolatom és én nekem sokkal jobban tetszik a finom kis formás cikckó,mint a hatalmas nagy 40 éves korára logó csecsek!
Mennyi idős vagy kérdező??Mert szívessen elnyalogatnám a finom kis cicidet ha nem okoz gondot?:)ÉN SZERETEM A PICI CICIKET!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Miért van az ,hogy minden csajnak a "jó pasik" jönnek be?"
Jogos.
""Miért van az ,hogy minden csajnak a "jó pasik" jönnek be?"
Jogos."
+
A kérdezőnek is a "jó pasik" jönnek be. Ergo a férfiaknak miért ne csak a jó csajok kellenének?
Amúgy nem csak a nagymellű nők kellenek.
És neked miért a "jó pasik" kellenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!