Sokan mondják, hogy szép vagyok, mégsem tetszem senkinek! Miért?
Figyelt kérdés
Furán hangzik, de tényleg így van! Kész nonszensz az egészXD2010. máj. 11. 15:31
1/12 A kérdező kommentje:
Jah és lány vagyok...
2010. máj. 11. 15:32
3/12 anonim válasza:
nem a barátaid mondják h szép vagy?
lehet h ők hazudnak xD mivel barátok..
vagy egyáltalán honnan veszed h senkinek nem tetszel?:D
5/12 anonim válasza:
Ezaz,honnan veszed,hogy senkinek nem tetszel?
6/12 Bandeee válasza:
Jaja, amí nem látunk nem tudjuk eldönteni. Amúgy itt biztos kiderülne, teljesen pártatlanok, elfogulatlanok vagyunk.
KÉPET!!
7/12 haggyámán válasza:
Ha csak egyszerűen azt mondjuk semmi előzmény nélkül, akkor hidd el. És akkor egészen biztosan tetszel is valakinek. Viszont ha te kérdezed, egyértelmű, hogy azt mondják, amit hallani szeretnél.
8/12 anonim válasza:
Ez velem is így van... Azt mondják, h szép vok, közben meg nem jövök be senkinek... Tényleg nonszensz. És am én sem tom, hogy miért van...
9/12 anonim válasza:
Akkor lehet hogy mégse vagy szép?... O.o
Ez nem jutott eszedbe drágaságom?
XD
10/12 anonim válasza:
te tudod hogy szép vagy... Nem ők... Bár szerintem fura ez a hajstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!