Szerintetek szép Serdült Orsi?
Szerintem nagyon CSÚNYA! Nem is értem,hogy hogyan választhattak ilyen csúnya lányt Magyarország legszebbjének :S Rá nem tudom csak egyszerűen azt mondani,hogy "nem szép",mert én egyenesen csúnyának látom. Jó....tudom,hogy aki egészséges az nem csúnya...vagyis ezt szokták mondani,de ő akkor is az xD
Tiszta kocka feje van,kínai szeme...olyan lyuk van az állán mint John Travoltának...stb. Engem bosszant,hogy ő lett a Miss Hungary...nem csodálom,hogy a nemzteközi versenyt nem nyerte meg,esélye sem volt sztem. Dehát ilyenek is,csak a magyarok lehetnek,hogy ilyen csúnya lányt küldenek ki a versenyre :S Én azt sem engedtem vna,hogy elinduljon a hazai versenyen !!!!! Vicces...
Hát most nem azért mondom,hogy magamat fényezzem,de én sokkal szebb vagyok!!!!!! És nem szeretnék olyan lenni!!!!! A teste még ok,de a feje.....pfffff
Am ja....lehet hogy még csak most serdül szegénykém xD
szerintem pedig szép:) és a zsűri biztosan nem a semmiért választotta szépségkirálynőnek:)
nem feltétlenűl a mű és a szinte tökéletes arc a legszebb:)
a kisugárzás is nagyon fontos...lehet valaki szuperjócsaj, ha nincs meg benne az a valami, vagyis a kisugárzás...
szóval szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!