70-s
köszönöm :)
utcsó :D Figyi, nem csak én tartom magam szexinek, más is. És mi az hogy feszesnek kell lennie? :D Ugyan már... TV mellett jártál már az utcán? Nem. Na ugye. Figyi. Leírtam már hogy mitől vannak a dolgok, nem fogom firtatni. :D
És szerinted érdekel? :D
Nem.
:DD ne haragudj 73-as, de elmondanám, hogy a bőrtípus genetikai dolog. valaki 30 kgt fogy és úgy is feszes marad, míg van akinél 5 kg fogyás is meglátszik. pont így van a mellnél is. valakinek a kicsi melle is lóg(akár 15 évesen, sportolás mellett), valakinek meg nagy melle van és nem lóg(mondjuk ez ritka).
ez nem jelenti azt, hogy akinek nem olyan rugalmas a bőre nem normális.
szerencse kérdése hogy ki mit örököl :)
és azt sem zárja ki, hogy egy feszes alkatú nő, szülés után nem nézhet ki rosszabbul, mint aki 40 kg-t fogyott.
nem akartam senkit se megsérteni, csupán az igazságot írtam le.
ki tudja? lehet hogy a kérdező egyszer, szülés után fogja elérni a legszebb alakját, amiről senki meg nem mondja, hogy anyuka. mert van ilyen :)
Nem mondtam hogy tökéletes, én szeretem a testemet. És amúgy, miért? Te azt hiszed a tiéd az? :D A kis tested? :D
Megsúgom, tökéletes, test, arc, szépség, ember: NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!