Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Mit gondoltok rólam?...

Srácok! Mit gondoltok rólam? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 28. 09:36
 71/96 anonim ***** válasza:
49%
17 évesen ilyen testem lett volna hát nem lettem volna oda meg vissza magamtól... kezdjük ott,hogy a testednek feszesnek kellene lennie nem egy löttyedtnek a melled a top javítja mert látszik,hogy lóg egyébként a hasad gusztustalan a kezed meg mint egy 50 évesé úgy lóg de érezd szexinek magad ez a lényeg :)))))))))
2013. aug. 28. 11:52
 72/96 A kérdező kommentje:

70-s

köszönöm :)

utcsó :D Figyi, nem csak én tartom magam szexinek, más is. És mi az hogy feszesnek kell lennie? :D Ugyan már... TV mellett jártál már az utcán? Nem. Na ugye. Figyi. Leírtam már hogy mitől vannak a dolgok, nem fogom firtatni. :D

2013. aug. 28. 11:55
 73/96 anonim ***** válasza:
46%
én 21 éves vagyok soha nem sportoltam intenzíven mégis peckesen áll a cicim és feszes a testem.Ez a normális nem a tiéd.De ha szeretnéd mutathatok képet a testemről ,hogy milyen a tiédhez képest..
2013. aug. 28. 12:04
 74/96 A kérdező kommentje:

És szerinted érdekel? :D

Nem.

2013. aug. 28. 12:06
 75/96 anonim ***** válasza:
akkor mi a fa*szért tettél ki kérdést, ha nem bírod a negatív válaszokat? Mások ezt gondolják rólad, te kérdezted, nehogymár felháborodj ezen xD röhejes vagy.
2013. aug. 28. 12:17
 76/96 A kérdező kommentje:
Nem arra mondtam hogy nem érdekel. :D Ha nem arra, hogy megmutassa a kis tökéletes testét.
2013. aug. 28. 12:18
 77/96 A kérdező kommentje:
Ja meg amúgy. Felháborodva. Ki? Mert én nem. Ti vagytok itt idegbetegek nem én. :D
2013. aug. 28. 12:19
 78/96 anonim ***** válasza:

:DD ne haragudj 73-as, de elmondanám, hogy a bőrtípus genetikai dolog. valaki 30 kgt fogy és úgy is feszes marad, míg van akinél 5 kg fogyás is meglátszik. pont így van a mellnél is. valakinek a kicsi melle is lóg(akár 15 évesen, sportolás mellett), valakinek meg nagy melle van és nem lóg(mondjuk ez ritka).

ez nem jelenti azt, hogy akinek nem olyan rugalmas a bőre nem normális.

szerencse kérdése hogy ki mit örököl :)

és azt sem zárja ki, hogy egy feszes alkatú nő, szülés után nem nézhet ki rosszabbul, mint aki 40 kg-t fogyott.

nem akartam senkit se megsérteni, csupán az igazságot írtam le.

ki tudja? lehet hogy a kérdező egyszer, szülés után fogja elérni a legszebb alakját, amiről senki meg nem mondja, hogy anyuka. mert van ilyen :)

2013. aug. 28. 12:21
 79/96 anonim ***** válasza:
51%
ja szóval ne mutogassam a kis tökéletes testem tehát ezzel azt ismered el,hogy a tiéd mégsem tökéletes..:D
2013. aug. 28. 12:22
 80/96 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy tökéletes, én szeretem a testemet. És amúgy, miért? Te azt hiszed a tiéd az? :D A kis tested? :D

Megsúgom, tökéletes, test, arc, szépség, ember: NINCS.

2013. aug. 28. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!