Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok azokról a lányokról, akik WoW-oznak?
3as,4-es, 5-ös válaszoló :D ment a zöld kéz :DDD
Bár lány vagyok... viszont én személy szerint szánalmasnak tartom ha egy lány ilyenekkel játszik, fiúknál se sokkal különb, de náluk megszokottabb.
17:03
Szerintem szánalmasabb, ha bulikban teszi a pics@ját, meg részegre issza magát. Az szánalmas, ez meg max antiszociális viselkedés.
Barátnőm ott ismerte meg az első barátját, most a másodikkal sokat játszanak együtt ehhez hasonló játékokat is.
Ne kezdjen olyan fiúval, aki nincs oda a számítógépes játékokért!
Ha nem él benne,akkor nem zavar.
"Töcskölőhörcsög"
Na jó,ez visz mindent :D
17:05
Nem rázom a p*csámat sem diszkóban, sem máshol és számítógépes játékokért sem vagyok oda, sőt... A WoW egy tipikus olyan játék, ami függővé teszi az embert. Igazad van, a p*csarázás is szánalomra méltó... De amikor az ember ebben éli le az életét... nem normális (egyéni vélemény).
foley
:D Örülök, hogy tetszik :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!