Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a gitáros, rock zenét hallgató, nagyszájú, kicsit perverzebb lányokról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 21:25
1/22 anonim válasza:
Azt,hogy legyenek boldogok...csak lehetőleg nélkülem.
2/22 anonim válasza:
Számomra már sok....De rengeteg fiúnak bejönne
3/22 anonim válasza:
Perfect :D főleg mert én is rocker vagyok
4/22 anonim válasza:
Hát nem vagyok zenerajongó, szóval a zenei ízlése másodlagos. De azért ne punk vagy ilyen fekete, acélbetétes bakancsos stílusban nyomja, mert azoktól rosszul vagyok. A kicsit perverz meg pont tökéletes:)
5/22 A kérdező kommentje:
Az öltözködésében ez nem nyilvánul meg!
2013. máj. 23. 21:28
7/22 anonim válasza:
kár nincs izgatóbb 1 talpig fekete vékony goth lánynál talán csak 1 dolog izgatóbb a természeténél az amit az ágyban művelnek :D amúgy sokkal jobban szeretem a nagyszájú lányokat mint a kis cukker qrvákat , a nagyszájúakkal mindig tudod hányadán állsz és sokkal normálisabb reálisabb a világnézetük.
8/22 anonim válasza:
Nem az én világom. De ne az én véleményemre adj, én egy klasszikus zenét tanuló, hülye sznob, úriköcsög vagyok. Nem ez a stílus.
9/22 anonim válasza:
Amíg nem lépnek át bizonyos szintet addigi a legjobbak :)
10/22 anonim válasza:
Még nekem is bejönnek pedig én is lány vagyok (hasonló stílusú) ... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!