Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek a gitáros fiúk?
A gitározás miért lett divat mostanában?
Ha a pasitok így gitározna ,akkor mennyire számítana plusznak? : http://www.youtube.com/watch?v=q2Q0KzVBWdU
3 in 1 kérdésre sikerült (ezt nézzétek el nekem) :)
óh, igen! :D
nálam plusz pontnak számít
és szerintem az is jó, ha tud is énekelni mellette
olyan aranyos, mikor ilyen lassabb, érzelmesebb számot énekel :)
és amikor csak neked énekel!
A barátom nagyon jól gitározik,nagyon szeretem nézni,mikor játszik,olyan helyes,ahogy koncentrál :),főleg mikor nekem játszik...amúgy,mivel én is gitározgatok,így egyetértek azzal a válaszolóval,aki szerint ez jó közös téma lenne az ismerkedésnél.
Az első kérdésedre szerintem az a válasz,hogy a gitár lényegesen olcsóbb hangszer,mint mondjuk egy zongora,egy hegedű,vagy ehhez hasonló hangszer(persze vannak drága gitárok),könnyebben szállítható is,ráadásul elég sok mindent ki lehet fejezni a segítségével,remek hangulatot lehet vele teremteni,így talán ezért lett ennyire népszerű...de ez csak az én tippem...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!