Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok azokról a lányokról, akik WoW-oznak?
azt hogy királyok :D
de ha jobban belegondolok távol kéne magam tartani egy wowos lánytól mert még belevisz a rosszba :D (a wowoba mármint xd) Újra függő féreg leszek :D
F19
17:17 Egy számítógépes játék, ami durva függőséget okoz. De jó, hogy eddig nem hallottál róla :).
Örülök, hogy ennyire tetszik mindenkinek XD
Azt hogy hülye, mert nem Lineage2-zik... :D A WoW egy kalap gané. :D Egyébként nem zavarna. Persze csak ha egészséges keretek között teszi és nem ott éli a teljes életét.
5-ös attól hogy valaki játszik egy játékkal még nem függő... Én is eljárok haverokkal sörözni, koncertekre, bulikba. Ez egy olyan dolog, hogy van aki horgászik /csináltam azt is.../ van aki játszik. Csak semmit nem kell túlzásba vinni.
Szerintem még mindig több értelme van mint a facebooknak és a hasonló közösségi oldalaknak.Akit függővé tesz a játék az egy gyenge embert akinek nincs tartása.
Én Rift-el játszok de nem tartom magam függőnek egy héten ha játszok 3-4 órát összesen....Sok lányt ismerek akik wowoznak vagy más mmo-val küldik és ha nem tudod nem mondanád meg róluk ránézésre.
Az én szemembe többet érnek mint a facebookon csöpögő,magamutogató,idióta cafkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!