Akkor te meg azt fogadd el, hogy vannak akik így nem fogadnak el.
De amúgy neked miért jó annyira hogy így nézel ki?
Sok Dove reklámot néztél és elhitted hogy mindenkinek el kell magát fogadnia olyannak amilyen? Akkor is ha egy zsírcoca? (te nem vagy az, de még 10kg és az leszel)
Nem értem miért kell a dagikat arra biztatni hogy fogadják el magukat, ahelyett hogy fogyjanak le vállalhatóra.
Kimondta hogy fölszedek még 10kg?
És miért baj ha elfogadom magam? kb 3 éve nem hízok és nem is fogyok. Ez van.
Öööö bocsi, de arról eddig nem volt szó hogy engem így nem fogadnak el, illetve a löttyedt testemért nem jönnek velem össze.
Volt barátom, és van is jelenleg is. Immáron a második párkapcsolatomban vagyok már egy jó ideje, bocsika. Ráadásul egy vékony, sportos sráccal.
Kérdező, te rettentően egy ellenszenves ember vagy (legalábbis a válaszaidból így jön le). Szép dolog, hogy elfogadod magad, de az nem azt jelenti, hogy nem kell arra törekedni, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Na meg elég unszimpatikus az is, hogy az összes építő kritikát lefitymálod. Oké, nem akarsz változni, de ezt tarts meg magadnak, mert hidd el, hogy itt senkit sem érdekel, inkább köszönd meg szépen, hogy segíteni akarnak.
És most rólad: Nekem is az volt az első gondolatom, hogy te minimum egy 10 kilót fogyhattál az elmúlt időszakban. Nem feszes a bőröd, cellulitisz-re nagyon hajlamos vagy ez sajnos fiatalkorod ellenére már a hasadon is meglátszik. Egyébként lehetne sokkal-sokkal rosszabb is, szerintem nem nézel ki rosszul.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!