Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Mit gondoltok rólam?...

Srácok! Mit gondoltok rólam? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 28. 09:36
 31/96 anonim ***** válasza:
51%

Akkor te meg azt fogadd el, hogy vannak akik így nem fogadnak el.

De amúgy neked miért jó annyira hogy így nézel ki?

Sok Dove reklámot néztél és elhitted hogy mindenkinek el kell magát fogadnia olyannak amilyen? Akkor is ha egy zsírcoca? (te nem vagy az, de még 10kg és az leszel)

Nem értem miért kell a dagikat arra biztatni hogy fogadják el magukat, ahelyett hogy fogyjanak le vállalhatóra.

2013. aug. 28. 10:15
 32/96 A kérdező kommentje:

Kimondta hogy fölszedek még 10kg?

És miért baj ha elfogadom magam? kb 3 éve nem hízok és nem is fogyok. Ez van.

2013. aug. 28. 10:18
 33/96 anonim ***** válasza:
54%
Az alakod átlagos, és igen sokkal jobbat lehetne kihozni belőle? MIért ellenkezel ennyire? Egy kis sportoláshol lusta vagy?
2013. aug. 28. 10:20
 34/96 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miért ne fogadja el magát egy kövér lány? Honnan tudod miért olyan amilyen? Lehet beteg és azért nem tud fogyni. Attól függetlenül sok ember van akinek így a leggyönyörűbb.
2013. aug. 28. 10:21
 35/96 A kérdező kommentje:
Nem, nem lusta vagyok, hanem nincs lehetőségem a sportolásra. Anno lovagoltam és kézilabdáztam, aztán most nem fogok panaszkodni hogy miért nem teszem ma már.
2013. aug. 28. 10:22
 36/96 anonim ***** válasza:
0%
De akkor ne csodálkozz, ha majd vkinek azért nem kellesz, mert lötyi a tested. És persze, erre mondhatod hogy aki szeret az elfogad így. De tényleg jó az hogy csak elfogad? Meg én például jellemgyengeségnek tartom ha vki dagi, és jellemgyenge ember nem kellene társamul. Ezzel pedig nem vagyok egyedül.
2013. aug. 28. 10:25
 37/96 anonim ***** válasza:
31-es a DOVE reklámokban pont nem zsírdisznókra mondják, hogy fogadják el magukat, hanem teljesen átlagos egészséges alkatú nőkre. Ha te őket zsírdisznónak látod akkor veled is baj van. A túlzott sport, és vékonyság sem egészséges, hiába szép a tökéletesen kerek fenék egy lányon, ha túl vékony, az sem egészséges.
2013. aug. 28. 10:25
 38/96 A kérdező kommentje:

Öööö bocsi, de arról eddig nem volt szó hogy engem így nem fogadnak el, illetve a löttyedt testemért nem jönnek velem össze.

Volt barátom, és van is jelenleg is. Immáron a második párkapcsolatomban vagyok már egy jó ideje, bocsika. Ráadásul egy vékony, sportos sráccal.

2013. aug. 28. 10:29
 39/96 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, te rettentően egy ellenszenves ember vagy (legalábbis a válaszaidból így jön le). Szép dolog, hogy elfogadod magad, de az nem azt jelenti, hogy nem kell arra törekedni, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Na meg elég unszimpatikus az is, hogy az összes építő kritikát lefitymálod. Oké, nem akarsz változni, de ezt tarts meg magadnak, mert hidd el, hogy itt senkit sem érdekel, inkább köszönd meg szépen, hogy segíteni akarnak.

És most rólad: Nekem is az volt az első gondolatom, hogy te minimum egy 10 kilót fogyhattál az elmúlt időszakban. Nem feszes a bőröd, cellulitisz-re nagyon hajlamos vagy ez sajnos fiatalkorod ellenére már a hasadon is meglátszik. Egyébként lehetne sokkal-sokkal rosszabb is, szerintem nem nézel ki rosszul.

21L

2013. aug. 28. 10:34
 40/96 A kérdező kommentje:
Mint említettem a növés miatt látszanak meg. Nem fogytam és nem is fogok. :D
2013. aug. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!