Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sracok mennyire komolyan gondoltok egy komoly kapcsolatra? Korotok?
Én ugyan lány vagyok (19), de a párom (20 éves) meglepően komolyan gondolja a kapcsolatunkat.
Azt hittem, csak mondja, hogy "te leszel a feleségem" és hasonlók. De nem régiben valahogy szóba hozta, hogy mi vajon milyen házaspár illetve milyen szülők leszünk, milyenek lesznek a gyerekeink, stb... Nyilván ezek csak szavak és még baromi fiatalok vagyunk, de a tekintetét látva, a hangsúlyát hallva nyilvánvalóvá vált, hogy ő tényleg komolyan gondolja. Remélem a jövőben egyikünk részéről sem fog változni ez az érzés és a hozzáállás :)
Nekem egyszer volt 6hónapos kapcsolatom és bőőőőven sok volt. Én beskatulyázva érzem magam, szeretek szingli lenni és élni, azzal lefeküdni akivel akarok, amikor akarok nem egy konkrét személlyel szenvedni, veszekedni, beszélgetni stb.
20/F
óóó, kedves kérdező, akkor sok boldogságot nektek! :)
2# voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!