Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni? Srácok mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A barátom kiment 1 hétre külföldre bulizni.. (szilveszter és a ráadás). Mikor kiment, elég csúnyán össze vesztünk (nem azon hogy kimegy, más problémákon). Most látom facebook adatlapján hogy felvett 4 új ismerőst akik külföldi lányok.. Vajon megcsalt? Nyilván ti nem tudhatjátok, de mit gondoltok? Ti a helyében megtettétek volna?2013. jan. 3. 18:55
1/8 anonim válasza:
hát nem tudjuk ki vagy ugyhogy lehet megtedtuk volna:P de sztem nem feltétlen csalt meg...de ha 4 csajal megcsalt akk nagy játékos a faszid:D
2/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy 4 csajjal.. Csak fura hogy lányokat jelölget ismerősnek, srácokat meg nem..
Amúgy mennek rá a csajok, nagy kujon..
2013. jan. 3. 18:59
3/8 anonim válasza:
Valószínű megtett 1-2 dolgot, még ha nem is szexelt. De tipi-tapi, szipi-szopi biztos volt. Főleg, ha összevesztetek, ő be volt rúgva és mellé még nőcsábász is.
4/8 anonim válasza:
Akkor min csodálkozol?? Ne idegessíjé mert olyat kapol :D
5/8 anonim válasza:
de ha meg akarod bosszulni sztem sokan felajánlják a szolgáltatásaikat:P köztü én is:P...nem tudom biztos jo nő lehetsz szerintem találsz jobbat is:P
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tervezem félrekavarni, nem olyan vagyok.. De ha kiderül hogy volt valami, kidobom a g*cibe hiába szeretem..
2013. jan. 3. 19:24
7/8 anonim válasza:
Alapból az neked rendben van,hogy külföldön bulizik nélküled szilveszterkor meg ráadás?:D Szerinted mennyire szeret akkor?Ne haragudj,de fogadni mernék,hogy megcsalt.
8/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt összejöttünk volna, már fixálva volt hogy menni fog ki, nem akartam ezen problémázni.
Mielőtt kiment volna, azt mondta sose csalna meg.. Tudom hogy tényleg szeret, érzem.. Csak félek hogy a pia elvette az eszét és úgy ismerkedett meg azokkal a lányokkal..
2013. jan. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!