Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! A legjobb barátnőm büdös. Nagyon jó fej, kedves, okos, lehet vele beszélni és betegség miatt ilyen, nem tehet róla. Próbálom összehozni az egyik haverommal. Mit gondoltok a büdös lányokról?
betegség miatt büdös? ilyenről még tényleg nem hallottam. de hogy? hogyan?
am nem akarok kertelni, megmondom h ebből mi lesz. ha nem ismeri a srác a csajt akk valószínű h elsőre el fogja ítélni. pedig ha betegség akk tényleg nem tehet róla.
vagy nyílt gyomorszájtól, túlzott savtól ésatöbbi. ezer meg ezer oka lehet, amin nem biztos hogy tud változtatni.
de ha nagyon büdös lehet nem fogja a srác tolerálni. az nem túl szexi... sajnos ez van, hiába sajnálom szegényt.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy milyen az a betegség, ahol az ember büdös. Szerintem nincs is olyan.
Ha rendszeresen tisztálkodik, akkor mégis hogy a fenébe büdös?
Nekem volt egy osztálytársnőm még régen, és az tényleg büdös volt. Olyan cicababásra akarta venni a figurát, de olyan igénytelen volt, hogy ihaj. Már korán reggel éreztem a szagát, olyan jó kis "több napig nem fürdök, mert minek" szagot. Nem kellemes.
Szeritnem, ha tisztálkodik egy ember, akkor nem büdös és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!