Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! A legjobb barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! A legjobb barátnőm büdös. Nagyon jó fej, kedves, okos, lehet vele beszélni és betegség miatt ilyen, nem tehet róla. Próbálom összehozni az egyik haverommal. Mit gondoltok a büdös lányokról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

18:28

De lehet attól még büdös! Mint mikor nagyon beteg vagy és büdöset izzadsz! És a test mindig párolog.

2011. máj. 6. 18:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Tényleg betegség miatt büdi. Állandóan izzad a keze, meg mindig a dolgozat felelés közben, tesin nagyon. Sajnálom őt, de nem tudok semmit sem tenni, ezért inkább barátkozok vele, mert senki sem barátkozik vele a suliban. Mindennel próbálkozott, de semmi sem használ neki, már csak a műtét lehetne megoldás számára. És minden nap tusol, mert reggel még nem büdi, csak az első óra után, amin feleltünk vagy írtunk. Kezd izzadni szegény.
2011. máj. 6. 18:33
 13/22 A kérdező kommentje:
El is felejtettem mondani, hogy mennyire izzadt a keze az érettségi közben. Nagyon sajnáltam, de ezt inkább nem éreztetem vele.
2011. máj. 6. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Próbálja ki. Lehet hogy segít neki.

2011. máj. 6. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
egyébként kedves vagy...sajnálatból barizol vele...és ha most ő is olvasná ezt?
2011. máj. 6. 18:44
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a betegséget napi fürdéssel le lehet küzdeni.
2011. máj. 6. 18:51
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

Ez elég furcsán hangzik. És igaz, ez nem tartozik a barátnődre, de elmondok itt valamit: Régen mondta nekem egy iskolatársam, hogy ő nemcsak azért nem szereti a romákat, mert többségük bűnöző, hanem, mert büdösek is. Mire én: persze, mert nem fürödnek. És nemcsak a romákra jellemző ez. Vannak olyan emberek, akik utálnak mosakodni vagy spórolnak a fürdővízzel.

Erre az iskolatársam azt mondta: "Nem, nem! Nekik ilyen a testszaguk. A kisgyerekekre is ezért szokták mondani, hogy "büdösek", mert más a testszaguk, mint a felnőtteknek. Mész valakihez vendégségbe, akinek kisgyereke van, érezni lehet a szagát a házban."

Vissza a barátnős témádhoz: Nemtom, hány éves ő, nem tehet róla a büdösség miatt, biztos vagyok benne, hogy lehet valamin javítani. Pl. egyen olyan ételeket, amik kellemessé teszik a testszagot.

2011. máj. 6. 19:20
 18/22 anonim ***** válasza:
29%

Izzad?

DEZODOR B@SZOD!!!

2011. máj. 6. 19:27
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
De most komolyan. Elég szánalmas vagy! A legjobb barátnődnek a problémáját kiírod ide? Inkább orvosokat keresnél vagy könyvtárba mennél utána olvasni mi lehet a probléma. Ennyit ér a barátságod!!!
2011. máj. 6. 19:40
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Valahogy gyógyíttassa meg magát, addig meg használjon dezodort, parfümöt. Szerintem a legtöbb srác taszítónak gondolná, ha egy lány büdös, mert az egyenlő azzal hogy igénytelen - még akkor is ha igazából nem az. 21 l
2011. máj. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!