Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! A legjobb barátnőm büdös. Nagyon jó fej, kedves, okos, lehet vele beszélni és betegség miatt ilyen, nem tehet róla. Próbálom összehozni az egyik haverommal. Mit gondoltok a büdös lányokról?
18:28
De lehet attól még büdös! Mint mikor nagyon beteg vagy és büdöset izzadsz! És a test mindig párolog.
Ez elég furcsán hangzik. És igaz, ez nem tartozik a barátnődre, de elmondok itt valamit: Régen mondta nekem egy iskolatársam, hogy ő nemcsak azért nem szereti a romákat, mert többségük bűnöző, hanem, mert büdösek is. Mire én: persze, mert nem fürödnek. És nemcsak a romákra jellemző ez. Vannak olyan emberek, akik utálnak mosakodni vagy spórolnak a fürdővízzel.
Erre az iskolatársam azt mondta: "Nem, nem! Nekik ilyen a testszaguk. A kisgyerekekre is ezért szokták mondani, hogy "büdösek", mert más a testszaguk, mint a felnőtteknek. Mész valakihez vendégségbe, akinek kisgyereke van, érezni lehet a szagát a házban."
Vissza a barátnős témádhoz: Nemtom, hány éves ő, nem tehet róla a büdösség miatt, biztos vagyok benne, hogy lehet valamin javítani. Pl. egyen olyan ételeket, amik kellemessé teszik a testszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!