21/96 anonim válasza:
Ha mindenki elfogad akkor értelmetlen a kérdés. Fejben nincs önbizalmad, és azért jött a kérdés szerintem.
szerintem egy átlagos, 5/10
22/96 anonim válasza:
Lehet látni, hogy van háj rajtad, biztos nemrég fogytál le,mert a bőröd is meg van nyúlva, és tokás is vagy.
23/96 anonim válasza:
átlagos : D de amúgy minek kérdezed ha nem érdekel más véleménye ? mármint hogy te elfogadod magad olyannak amilyen vagy az egy jó dolog :D de mi a halálért kérdezed ??
24/96 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy elfogad mindenki? Én azt mondtam hogy úgy fogadjanak el ahogyan vagyok. Változni nem fogok. :)
2013. aug. 28. 10:07
25/96 A kérdező kommentje:
Szóval.. nem, nem most fogytam le soha nem is fogyóztam.
Miért nyúltabb a bőröm? 9 évesen annyira megnyúltam hogy még rendesen látszódnak rajtam a szülési csíkokhoz hasonló maradványok.
Toka, öröklendős dolgok a családba.
Miért kérdezem? Unatkozom :D
2013. aug. 28. 10:09
26/96 anonim válasza:
megnyúlt a bőröd, 'nincs derekad',formásodhatnál és tokás vagy:) Ezt gondolom.
27/96 anonim válasza:
Fehér színű paint brush befigyel! X)
29/96 A kérdező kommentje:
És akkor mi van? :D
Nem mind1? :D
2013. aug. 28. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!