Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Mit gondoltok rólam?...

Srácok! Mit gondoltok rólam? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. aug. 28. 09:36
 51/96 anonim ***** válasza:
Igen, akár telefonos akár-nem, látszik ;) Akkor menj és a párodnak mutogasd magad, ha ennyire elégedett vagy magaddal.
2013. aug. 28. 10:59
 52/96 anonim ***** válasza:
Biztosan nagyon büszke rád.
 53/96 A kérdező kommentje:
Fogom az este, köszi :D Ha ennyire nem érdekel akkor nem kell ezen lovagolnod. :D
 54/96 anonim ***** válasza:
25%

istenem... mennyi buta ember van.. tipikus azok akik szerint strandra nem mehet tökéletes ember, ásd el magad ha nem vagy vékony :DD és még ők hápognak, hogy milyen jellemtelen az akin van egy is plusz súly.

ezt úgy mondom, hogy én nagyon sokat fogytam, de nem azért mert másoknak akartam megfelelni, hanem magamnak! nem a dove reklámból vettem :D, hanem csak belegondoltam, hogy nekem ne mondja meg más, hogy hogyan nézzek ki! és szégyellje össze magát, aki a külseje alapján ítéli meg a személyiségét a társának.

és a vicc az egészben: hogy a kérdezőnek teljesen normális egészséges súlya lehet! :DD az alakja átlagos, vagy talán még jobb is az átlagnál. ugyebár nem filmekben élünk ahol minden nő tökéletes(sajna nem tudunk élőben photoshopolni), el kellene fogadni, hogy a tv nem valóság :DD (és még ő mondja a dove reklámos dolgot) az ilyen szánalmas embereken csak nevetni tudok.

és igenis van, aki az ennél ducibbakhoz vonzódik(mindkét nemnél).. de komolyan, kénytelen voltam elképzelni, hogy egyesek képesek kirugdosni az ágyból a barátjukat/barátnőjüket csak mert "te nem vagy feszes, -10 kgval jobban néznél ki" vagy "te cellulitiszre hajlamos vagy!! mennyi szénhidrátot eszel te?" :D milyen szegény lehet egy ilyennek az élete?

egyébként meg a kérdező azt kérdezte, hogy mit gondolnak róla, nem pedig, hogyan legyen feszes, meg ultravékony. Hozzátenném hogy nagyon sok vékony lánynak ilyen a bőre a ruha alatt.

Ja és mindenkinek nem lehet megfelelni, mindenkinek más jön be.

Szerintem teljesen rendben van az alakja. :))

2013. aug. 28. 11:02
 55/96 anonim ***** válasza:
100%
Testeddel, mint már mondtam nincs nagy baj, de a baromi nagy pofádból vehetnél vissza, mert nem áll jól ez a stílus senkinek.
2013. aug. 28. 11:02
 56/96 anonim ***** válasza:
50%

54!

Én írtam, hogy nem feszes meg a cellulitot is , ugynanakkor nagyon szépen elsiklottál afelett, hogy azt írtam, teljesen rendben van a teste, nincs vele baj, de nem értem miért lennék jellemtelen ember, azért mert elmondtam, hogy lehetne jobb! Véleményt kérdezett, nem azt, hogy "jól nézek ki vagy szarul", akkor nyilván teljesen más válaszok születtek volna!

2013. aug. 28. 11:05
 57/96 A kérdező kommentje:

És akkor mi van ha baromi nagy a szám? :D Ismersz? Nem. Fáj? Igen. :D

50 valahányas: Egyetértek és köszönöm. :)

2013. aug. 28. 11:09
 58/96 anonim ***** válasza:
62%
Az van, hogy gusztustalan, de nekem ugyan nem fáj.
2013. aug. 28. 11:10
 59/96 A kérdező kommentje:

De akkor nem lovagolnál rajta ennyit. :D

Amúgy meg. Nem ismersz. Nem tudhatod, hogy milyen vagyok valójából. (Nem érdekel az olyan komment hogy nem is akarod.) Nem tudhatod, hogy ez csak egy álca vagy tényleg ilyen vagyok. :D Higgy amit akarsz. :D

2013. aug. 28. 11:11
 60/96 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem egyetek még egy krémest és szidjátok a szép alkatú embereket hogy milyen jellemtelenek. :D
2013. aug. 28. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!