74% természetesen főként nem neked szántam a válaszomat :) hanem másnak.
de:a kérdező már az elején megmondta, hogy ő nem akar változni. valószínű, hogy célzás volt rá, hogy nem kér fogyi tanácsokat. és ahogy ismételgeti rá lett nyomva a nagypofájú jelző..
miközben azok akik itt izélik, ők bizonyára tökéletes vékony feszes testtel ülnek a gép előtt és erőltetik hogy fogyj! (ez mi ha nem pont a nagypofájúság) attól mert valakinek jó a teste, nincs joga erőltetni, hogy tegyen valamit az akinek nincs jó teste.
engem az idegesít, h megmondtad neki, hogy nem feszes a bőre. ő válaszolt, hogy miért. igazából nem is érdekes hogy miért olyan, de TUD RÓLA. akkor meg minek kell erősködni, ugrálni a témán? ő teste ő baja (lenne ha tényleg gáz lenne,de nem az)
"Szerintem egyetek még egy krémest és szidjátok a szép alkatú embereket hogy milyen jellemtelenek. :D"
fúha :DD micsoda beszólás. mindjárt eszek egy krémest úgy megkívántam.
Most vagy előnytelen a kép, vagy élőben is úgy nézel ki, mint aki már szült. Szültél?
Kíváncsi lennék pár év múlva hogy nézel majd ki, ha már most ilyen trampli vagy 17 évesen..
Másik képen láttál? Nem. :D Akkor pápá :D
És nem, nem szültem és még egy darabig nem is fogok, be kéne fejezni a gimit utána meg go az egészségügyi. :D
Miből gondolod, hogy csak a te kérdésedre válaszolok ? Na ennyire ne legyél már egoista, nem körülötted forog a világ :)
62-es. A nagypofájút azért kapta meg, mert arrogáns és mindenhova bevágja azt az idegesítő nevetős smiley-t amitől csak még jobban azt mutatja, hogy "szarok én rátok". Nem az alakjáért, nem másért, csak is a válaszai miatt.
És ha igen? :D Ismersz? Hmm... még mindig nem. :D
És igen bevágom a mosolygós fejet. Hogy miért? Mert téged idegesít? :D Vicces, nem? :D
Remélem szép álmaid lesznek :D (háhá vicces mosolygós fej)
És még mindig nem ismersz :D (jééé! még egy) És nem is fogsz.
akik szerint kövér vagy trampli a kérdező, nem normális!
mint aki szült? aki ezt írta valószínű 12 éves maximum és nem tudja, hogyan néz ki egy nő szülés után. vannak sportolók, akiknél szinte semmi változás, de van hogy még azoknál is durván meglátszik a terhesség!.
igen tényleg van egy kis súlyfeleslege, de miért kell túlzásba esni?
a kérdező valószínű azért tűnik arrogánsnak mert próbálja védeni magát a szemetek ellen :((
vannak akik normálisan kifejtik a véleményüket, esetleg tanácsukat, de miért kell egyeseknek úgy írniuk mintha más faj lenne az akinek 20 felett van a testzsírszázaléka?
vékony vagyok, mégis utálom az olyan üres embereket, akik egy kép alapján ítélkeznek. 79% -ra gondolok éppen. az ilyen emberekről ha kiderül milyen felszínesek, mindenki kerüli, hacsak nem egy felszínes társaságba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!