Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek az...

Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?

Figyelt kérdés

Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.

Miért utálják az emberek ennyire őket???

2009. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Amúgy mit dolgozol? Kíváncsi vagyok.
2009. aug. 2. 20:24
 42/47 anonim ***** válasza:
48%

Én is "plázacsaj" vagyok, épp tanultam (KRESZ:SS:D), most pihenek de mindjárt folytatom.:)

A szüleim már nagyon régen elváltak, anyukámmal és nővéremmel élek, na meg a kutyákkal (imádjuk őket)!:)

A suliban nagyon jól teljesítek, elég nehéz, de első tanuló vagyok...:)

Imádok olvasni, de tényleg...nagyon szeretem pl. Jókait!:)

Játszom hangszereken, szeretek kirándulni, jobban szeretem a tónál, mint a strandon. Jó, holnap este indulunk a tengerre, de ez egy nyáron csak egyszer van!

Nem CSIIII-zek össze-vissza...:P:)

Azért tart mindenki cicababának, mert hosszú szőke hajam van, sokat sportolok, így az alakommal sincs baj, van köldökpiercingem, barna a bőröm (nyár van:D), szeretek sminkelni, műkörmöm van (az enyém folyton beszakadt, töredezett...szörnyű volt!), szeretem a csini ruhákat (a minit meg társait:D)...követem a divatot.:)

Nem jelentem ki magamról, hogy szép vagyok, megteszi azt más.:)))) Jó, ez vicc...:)

De nagyon sokan elfordulnak tőlem, nem tudom miért...pedig nem érzem magam nagyképűnek...

Szeretek vásárolni meg minden csajos dolgot élvezek, habár nem ez az élet...csak jó.:D

Ennyi...

2009. aug. 2. 22:21
 43/47 anonim ***** válasza:
Akkor te vagy a ritka kivétel. Jó ezt hallani. Az ilyenekkel, mint te, nekem semmi bajom.:)
2009. aug. 2. 22:51
 44/47 anonim ***** válasza:
75%
Köszi! :)
2009. aug. 2. 22:53
 45/47 anonim ***** válasza:
40%

ha boldogok lennének a pláza cicák akkor nem csak költenék a pénzt napi szinten csak azért h ne azon járjon az eszük h mennyire szánalmasak és h ki utálja őket ki nem.

ti meg ne válaszoljatok már neki ezt élvezi hogy ennyien irtok a kérdésére hogy most is milyen menő mert mennyien válaszoltak úúúúúúristen

am egy nem plázacica szép csinos és igényes csaj vok én is mert ahoz h szép legyek nem kell műköröm meg plasztika meg márkás ruha meg nem kell hogy a bugyim kivillanjon a szoknya alol meg 10 centis tűsarok sem

csak ápoltság és ízlés

érted kisanyám

tiszta vicc vagy

2009. aug. 4. 16:06
 46/47 anonim ***** válasza:
34%

Tényleg szánalmas, ha valakinek nem több a fizetése? Kicsit állj már le, te plázaféreg. Ezzel mutattad ki azt, hogy igenis a buta, röhögcsélő, idegesítő plázacicák táborát erősíted. Én sosem leszek irigy valakire, aki nem a saját pénzéből vág fel, és buta, mint a segg. Én okos vagyok, művelt, és ezeken a plázákban éldegélő műembereken csak röhögni tudok. A többségük még ocsmány is.

Menj, sz*pd le apucit, hátha emeli a zsebpénzedet. A normális emberek örülnek, ha van munka, ti meg csak éljétek a dobozba zárt életeteket.

2009. aug. 5. 10:20
 47/47 anonim ***** válasza:
53%

Konkrétan én a rocker góth meg emos csajoktól hányok,igénytelen mind sorba,öltözni egyik sem tud,csak lenézni akik szépek,konkrétan minden hozászóló szidja itt a szép igényes csajokat(direkt nem írok plázacicát),egy nő sztem a miniszoknyától a csöcsös felsőtől és a szép harisnyától lesz nőies és nem pedig a H.I.M meg a szar az élet rocker ruháitól ami olyan igénytelen és csúnya hogy abba még edzeni se megyek le mert nem égetem magam.

Lányok ne törődjetek a negatív véleményekkel,tudjátok mind lusta és semmi önbizalmát ezzel palástolják,hogy szidnak titeket,adjatok magatokra és maximálisan törődjetek magatokkal.

"A külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani."

22F

2009. aug. 25. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!