Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?
Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.
Miért utálják az emberek ennyire őket???
Én is "plázacsaj" vagyok, épp tanultam (KRESZ:SS:D), most pihenek de mindjárt folytatom.:)
A szüleim már nagyon régen elváltak, anyukámmal és nővéremmel élek, na meg a kutyákkal (imádjuk őket)!:)
A suliban nagyon jól teljesítek, elég nehéz, de első tanuló vagyok...:)
Imádok olvasni, de tényleg...nagyon szeretem pl. Jókait!:)
Játszom hangszereken, szeretek kirándulni, jobban szeretem a tónál, mint a strandon. Jó, holnap este indulunk a tengerre, de ez egy nyáron csak egyszer van!
Nem CSIIII-zek össze-vissza...:P:)
Azért tart mindenki cicababának, mert hosszú szőke hajam van, sokat sportolok, így az alakommal sincs baj, van köldökpiercingem, barna a bőröm (nyár van:D), szeretek sminkelni, műkörmöm van (az enyém folyton beszakadt, töredezett...szörnyű volt!), szeretem a csini ruhákat (a minit meg társait:D)...követem a divatot.:)
Nem jelentem ki magamról, hogy szép vagyok, megteszi azt más.:)))) Jó, ez vicc...:)
De nagyon sokan elfordulnak tőlem, nem tudom miért...pedig nem érzem magam nagyképűnek...
Szeretek vásárolni meg minden csajos dolgot élvezek, habár nem ez az élet...csak jó.:D
Ennyi...
ha boldogok lennének a pláza cicák akkor nem csak költenék a pénzt napi szinten csak azért h ne azon járjon az eszük h mennyire szánalmasak és h ki utálja őket ki nem.
ti meg ne válaszoljatok már neki ezt élvezi hogy ennyien irtok a kérdésére hogy most is milyen menő mert mennyien válaszoltak úúúúúúristen
am egy nem plázacica szép csinos és igényes csaj vok én is mert ahoz h szép legyek nem kell műköröm meg plasztika meg márkás ruha meg nem kell hogy a bugyim kivillanjon a szoknya alol meg 10 centis tűsarok sem
csak ápoltság és ízlés
érted kisanyám
tiszta vicc vagy
Tényleg szánalmas, ha valakinek nem több a fizetése? Kicsit állj már le, te plázaféreg. Ezzel mutattad ki azt, hogy igenis a buta, röhögcsélő, idegesítő plázacicák táborát erősíted. Én sosem leszek irigy valakire, aki nem a saját pénzéből vág fel, és buta, mint a segg. Én okos vagyok, művelt, és ezeken a plázákban éldegélő műembereken csak röhögni tudok. A többségük még ocsmány is.
Menj, sz*pd le apucit, hátha emeli a zsebpénzedet. A normális emberek örülnek, ha van munka, ti meg csak éljétek a dobozba zárt életeteket.
Konkrétan én a rocker góth meg emos csajoktól hányok,igénytelen mind sorba,öltözni egyik sem tud,csak lenézni akik szépek,konkrétan minden hozászóló szidja itt a szép igényes csajokat(direkt nem írok plázacicát),egy nő sztem a miniszoknyától a csöcsös felsőtől és a szép harisnyától lesz nőies és nem pedig a H.I.M meg a szar az élet rocker ruháitól ami olyan igénytelen és csúnya hogy abba még edzeni se megyek le mert nem égetem magam.
Lányok ne törődjetek a negatív véleményekkel,tudjátok mind lusta és semmi önbizalmát ezzel palástolják,hogy szidnak titeket,adjatok magatokra és maximálisan törődjetek magatokkal.
"A külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani."
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!