Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz lehet az, hogy legtöbbszö...

Igaz lehet az, hogy legtöbbször az emberek azért illetnek másokat negatív jelzővel, mert esetleg féltékenyek, vagy irigyek rá?

Figyelt kérdés
Vagy azt gondolják az illetőről, hogy mert ők szépnek tartják vagy sikeresnek, azért el van szállva magától, és elítélik ezért, és pocskondiázni kezdik?
2010. okt. 26. 07:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem mindig. Én nem vagyok irigy típus, de ha meglátok egy ízléstelenül felöltözött kövér lányt, akkor bizony megkritizálom:S Barátnőmnek megjegyzem vagy anyumnak, akivel éppen vagyok. Tudom nem szép dolog...de annyira csúnya látvány, hogy az már maga egy környezetszennyezés.
2010. okt. 26. 08:02
 2/12 A kérdező kommentje:

naja

de nem ilyenre gondolok, hanem ha valaki mások előtt vagy sértegetve, esetleg hapija elött mondogat más lányok arcára azt h ronda, vagy nincs benen semmi extra, holott nem muszály rá nézni az miért lehet legtöbb esetben?

Ha nem is nagyképü a lány hogy így megszólják. Inkább átlagos.

2010. okt. 26. 08:07
 3/12 A kérdező kommentje:
vagy kerek a feje, mégis azt mondják rá hogy lópofájú, vagy nyújtott fejü...szal totál ellenkezője...
2010. okt. 26. 08:08
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
hát mindig más az ok szerintem..lehet irigy, lehet csak viccelődik, lehet ilyen a természete,hogy mindenkinek beszólogat, lehet így akar lenyomni...mindenesetre sose szerettem az ilyeneket, mégha viccből csinálják is, semmi értelme szerintem
2010. okt. 26. 08:41
 5/12 A kérdező kommentje:
igazad van
2010. okt. 26. 13:32
 6/12 anonim válasza:
Szerintem irigység... Tetszik a kérdésed.
2010. nov. 4. 18:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még ezt sem mondták nekem :)
2010. nov. 4. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért csinálják ezt, mert felsőbbrendűségi érzetet táplál bennük. És ezt az emberek szeretik. Menőnek érzik magukat, ha másokról negatív véleményt mondhatnak, mert ettől megmondóemberek lesznek. Rühellem az ilyeneket. (:
2010. nov. 6. 00:38
 9/12 A kérdező kommentje:
főleg ha olynaokat fikáznak, olyanban is találnak és hangsúlyoznak hibát, akik amúgy nem rondák, nem buták
2010. nov. 6. 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:
legtöbbször igaaz!
2010. nov. 6. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!