Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan sztár, akire irigyek...

Van olyan sztár, akire irigyek vagytok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
nincs
2011. márc. 7. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
miért kéne irigynek lennem egy sztárra? külsőleg? kiló smink nélkül ők is csak átlagosak, vagy még az alattiak. sose lehet normális életük, mindig mindenkinek meg kell felelniük, nyugodtan az utcára sem léphetnek ki már, annyi pénzük van hogy már semmi élvezet nincs benne, olyasmiket is meg kell tenniük amihez semmi kedvük, állandó stresszben vannak... sorolhatnám még, de én nem szeretnék ilyen lenni.
2011. márc. 7. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

nincs. :)

12/L (!)

2011. márc. 7. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Irigy nem vagyok, de Kim Kardashian testét elfogadnám, az biztos:-D
2011. márc. 7. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs:)én normális életet szeretek élni, plasztikai sebészek és stylistok nélkül
2011. márc. 7. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

a legtöbb gazdag, befolyásos emberek társaságában forognak, vagy csalnak, lopnak, kis pritekció, kis szex, megvesztegetés és kész. amit a filmekben, képeken látsz, az meg plasztika, sok photoshop és kiló festék. Sokan úgy néznek ki, mint egy tranzfesztita fiatal nő létükre. Elrontják azt is ami természetesen szép rajtuk. Hiába lennének jó testűek, vagy helyesek, vagy a bőrük lesz ronda a sok szolitól és sminktől, vagy a hajuk a dauertől, hisz már X tina is 20 on évesen hajbeültetésen esett át mer annyira hullik a haja. Aki meg el van szállva magától, nem tudjam it kezdjen a pénzével és be akar állni a tucatba az meg drogozik, iszik, bulizik. Az ilyeneknek nem tudom minek férj meg gyerek.

Sőt az a legszánalmasabb mikor egy énekesnek agyon van torzítva a hangja, és folyton playbackel, meg mikor másokat utánoznak, pl Christina Aguilera utánozza Lady Gagát, hol a madonnát, hol a Monroet, ezek mind egy kaptafra mennek, folyton stílust váltanak (haj, ruha, zene) ez látszik a klippekből is

pl Gwen Stefani nagyon szép énekesnő, jó hanggal megáldva, élőben is jól énekel, nincs átszabva, kicsik a mellei, mondhatni A s a mérete, de mégis csodálatos nő, van kisugárzása, igazi bombázó, szexszimbólum, akit pedig dívának lehet mondani az Madonna, Cher, Tina Turner,

szerintem Gaga, Yulia (Tatu), Guano apes énekesnjének van nagyon jó hangja, és jó számaik is

a legszebb nő arcra sztem Amy Lee (Evanescence)

Christina Ricci, Christanna Loken

a gót csajok jobban bejönnek, mint a cicababák

kis műszempilla, szájfény, alapozó sokat tud dobni (változtatni egy nő arcán

ha előnyös ruha van rajtunk, kis push up melltartó, magassarkú akkor még az alakunk is másmilyennek tűnik mint amúgy

2011. márc. 8. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!