Mire jó ez a sok "xyz sztár szép, jól néz ki? " kérdés? Nekem már az idegeimre mennek!
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 16:26
1/7 anonim válasza:
igazad van....végülis egy kis photoshoppal és sminkkel mindenki jól nézhet ki...-.- :D
2/7 anonim válasza:
Nem kell elolvasni őket ilyen egyszerű !
3/7 anonim válasza:
De nem tudom, hogy mért a sztárokat veszik alapul.
Mindenki jól nézne ki 30 profi szakemberrel a háta mögött akik csak a te külsőddel vannak elfoglalva.
4/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül.. én is unom már a " Selena Gomez vagy Miley Cyrus a szebb?" című kérdéseket. -.-'
A szépség egy szubjektív dolog. Mindenkinek mást jelent... felesleges kérdezgetni, a kérdezőnek ebből mi haszna lesz? Ennyire unatkozik??
6/7 anonim válasza:
épp olyan gyökerek mint a kedves kérdező!
7/7 anonim válasza:
nem tudom ez titeket miért zavar. csak kiváncsiak hogy másoknak mi a szép.amúgy is arra van ez az oldal h kérdezzenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!