Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek az...

Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?

Figyelt kérdés

Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.

Miért utálják az emberek ennyire őket???

2009. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha valaki táényleg olyan,mint egy "plázacica" (vagyis én úgy értesültem,hogy plázákban éli az élete nagy részét és csini cuki muki rucikba jár,és halűlosan buta), akkor azért mert az ilyeneket megvetik az emberek.Nem csak a csini ruci számit,ha valaki nagyon buta, én már talákoztam ilyennel,és nehéz kibírni akár 5 percet is.

Mellesleg ez a szó,hogy plázacica, sem egy okos találmány.

2009. aug. 2. 15:36
 2/47 anonim ***** válasza:
92%

Na meg persze ez a tipikus "irigyezés". Az két külön dolog,hogy valakit utálok, valakire irigy vagyok. A plázacicákat azért utálom, mert a tipikus plázacica valóban ostoba, és kb annyi dolga van ,hogy plázázzon, csini rucikat vegyen, műkörmözzön és jól nézzen ki. (no meg kinek mi a szép, szerintem a legtöbb csúnya). Én is szoktam irigykedni, emberi tulajdonság..de a különbség az,hogy én maximum valaki eszére, türelmére, jószívűségére vagyok irigy,tehát nem a külsőségekre. Mert azokat meg lehet venni pénzért, azok nem értékek. Pl. anyára az eszéért vagyok irigy, és ez ad erőt, hogy olyan legyek,mint ő. És inkább vagyok okos "altern" zenés, mint szép, de buta plázacica.

21/L

2009. aug. 2. 15:42
 3/47 A kérdező kommentje:

Nekem sem tetszik ez a szó.

Akkor kérdezem azt, hogy aki csinos, mindig ápolt, kihívóbban öltözik és mindg toppon van, azt miért kell rögtön leplázacicázni?? Mert ugye az emberek azt tartják plázacicának, aki nem csak szép, csinos, stb., de buta is...

2009. aug. 2. 15:42
 4/47 A kérdező kommentje:
Ha van igeje és megteheti, akkor miért ne csináljon azt amit szeretne? Miért zavar az téged, hogy plázázik és műkörmöshöz jár? Szerintem ha megtehetnéd, akkor te is egész nap azt csinálnál amit szeretsz. Nem tudom, hogy mi az, de pl. alter zenét hallgatnál, vagy olvasnál. És nem csak pénz kell ahhoz, hogy vki szép legyen, kellene gének, mert pl. szép arcot nem lehet venni. Ne gyere aplasztikával, mert az arcukat csak nagyon kevés lány plasztikáztatja fiatalon, max a száját feltölti. De ez amúgy sem tetszik az embereknek. És formás, izmos lábakat sem lehet venni, ezért is tenni kell.
2009. aug. 2. 15:46
 5/47 anonim ***** válasza:
82%

Irigyek??? Te jó ég... ha a plázacicákon azokat a szilikonmellű, méteres műkörömmel felszerelt, miniszoknyában és tűsarkakon tipegő képződményeket érted, akikkel a butikokban és a szoláriumokban lehet csak összefutni (merthogy máshová nem járnak), hát irigykedik rájuk az ángyod térde kalácsa.

Arra nem gondoltál még, hogy azért szavazzák le őket mindig, mert egyszerűen sok embernek nem tetszenek? Pl. nekem az alkoholista csövesek sem tetszenek, de valahogy eszemben sincs irigykedni rájuk...

2009. aug. 2. 15:48
 6/47 anonim ***** válasza:
82%
Én nem irigy vagyok rájuk, hanem utálom őket! És persze a hím megfelelőjüket is (plázapatkány). Elég sivár és értéktelen élete van annak, aki csak a plázákban tudja jól érezni magát, és nem talál értelmesebb, hasznos időtöltést magának!
2009. aug. 2. 15:50
 7/47 anonim ***** válasza:
78%
Én pl. azért utálom őket, mert hihetetlenül buták, üresfejűek és még mutogatják is mennyire hülyék. Valamint a külsőségeknek élnek, ez tölti ki látszólag az életüket. Egyszerűen mert: ku*va idegesítőek
2009. aug. 2. 15:51
 8/47 anonim ***** válasza:
94%
Azért, mert a legtöbbje, aki megteheti, hogy ez legyen a hobbija (műköröm, szolárium, fodrász, plazázás, vásárlás stb) az nem dolgozik, és nem abból van pénze, hogy napi 8 vagy 12 órát lenyom valahol, hanem abból, hogy apucinak annak idején sikerült vmi zsíros állást találnia, és a kicsi lánya pedig erre költi az apja által (kitudja talán fáradtságos) munkával megkeresett pénzét. Az, hogy buta nem mindig lenne idegesítő, de ha jól körülnézel pont ezek az emberek azok, akik lenéznek téged "porembert" mert felmertél venni egy márka nélküli farmernadrágot, egy sima egyszínű pólóval és úgy mertél bemenni az ő birodalmába (plaza), ők azok akik megbámulnak, ha nem szerencsés a géned és akik kiröhögnek, ha nem a legújabb divat szerint áll a frizurád, nem egy és nem kettővel találkozom naponta....szánalmasak
2009. aug. 2. 15:59
 9/47 A kérdező kommentje:
Érdekes, én nem nézek le senkit aki nem olyan szép vagy divatos mint én, sőt egyik barátnőm sem. Nem lehet hogy bebeszélitek magatoknak, hogy legyen miért utálni őket?? És ha apuci pénzét költi, akkor mi van?? Na, itt árultad el magad, hogy irigy van. Miért zavar ez téged, hogy esetleg ebből él? Amúgy meg nem hinném, hogy pl. egy 23 éves nőnek még mindig az apja veszi a ruhákat. Van ilyen is, de nem ez az átlag.
2009. aug. 2. 16:04
 10/47 anonim ***** válasza:
20%
Irigykedik a rak.Azok is csak ugy egnek,mint barki mas ha felgyujtom oket.
2009. aug. 2. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!