Irigyek vagytok az alacsony csajokra?
Mi számít neked alacsonynak?:D
Az én 168 cm-em már alacsony számodra? Mert én tökéletesen megvagyok elégedve a magasságommal és nem szeretnél mondjuk 150 cm-es lenni! :D
én 163cm e vagyok és eddig csak hátránynak éreztem hogy ilyen kicsi vagyok. az én tapasztalatom inkább az hogy a fiúk a magas lányokat szeretik , egyrészt mert arányosabbnak találják őket másrészt az egyes testrészek ugye arányaiban nagyobbak tehát a mig engem végigmérnek egy magas csajnak még csak a combjánál tartanak. legalábbis akikkel volta olyan haveri viszonyba, hogy valljanak azok közül mindegyiknek a magas csajok jöttek be.
de jó tudni hogy vannak kivételek :)
bár hozzáteszem a mostani párom 196 cm(igen hülyén nézünk ki egymás mellett), de eddig én vagyok a legkisebb barátnője. a második helyezet egy 176cm-es és fölfelé...
Én 176 cm vagyok, és nem akarnék kisebb lenni. Egyrészről mert akkor nem modellkedhetnék, másrészről meg sztem egy magas nő mindig kitűnik a tömegből.A független szót egyébkéntmire érted?:D:D
Egyébként amikor meglátok egy olyan párt , h a fiú 190 cm a lány meg a 150 centit épp hogy súrolja, valahogy mosolyognom kell..
-------------------------------------------
U.i : Valamiért olyan érzésem van, hogy ezt a kérdést egy (irigy) alacsony lány tette fel..
Férfi vagyok és akinek inge ne vegye magára
Te elégedett vagy, de én sok olyan lányt ismerek akkor kimondottan rosszmájú az alacsony lányokkal és kiváncsi voltam, hogy miért is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!