Miért mondják a 160-163 centis lányokat alacsonynak? Szerintem nem azok, de hát kinek mi az alacsony.
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 10:56
1/9 anonim válasza:
Én 160 vagyok, szokták mondani, hogy mindig én tudom meg utoljára, ha elered az eső :D
2/9 anonim válasza:
nekem is gyakran mondják, hogy alacsony vagyok és szerintem is:D de nem zavar.
3/9 anonim válasza:
én is kb 160 vagyok, és soha nem mondták még rám hogy alacsony lennék.. o.o
4/9 anonim válasza:
Jaj mit foglalkoztok már annyira mások véleményével? Fogadjátok el a magasságotokat, úgysem tudtok rajta változtatni. Én sem sírok a sarokban, amiért folyton megkapom, hogy húú, de magas vagy...
178/L
5/9 anonim válasza:
Én 160 centi vagyok, sosem volt bajom vele. Akár alacsony vagyok, akár nem, mások szerint szépnek számítok.
25N
6/9 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok, szerintem nem vagyok alacsony, de mégis sokszor mondják, hogy na milyen az idő odalent?:)
Nálunk mondjuk az osztályban a legtöbb lány nagyon magas, a legtöbbjük 170-180 között van, hozzájuk képest tényleg "törpe" vagyok(:
7/9 anonim válasza:
Örülj neki hogy alacsony vagy, a pasik az alacsony nőket jobban szeretik mert cukibbak.
8/9 anonim válasza:
Már aki. Egyébként szerintem nem alacsony.
9/9 anonim válasza:
Szerintem 165 cm viszonylag alacsony vagy bár ez a láb hosszúságától is függ. 165-170,175 közöttre mondanám hogy átlagos és 175 felett már mindenképpen magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!