Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?
Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.
Miért utálják az emberek ennyire őket???
Így van, a 23 évesnek már nem az apja veszi a ruhákat. Hanem a pasija. Mert egyedül semmire se képesek, rá kell akaszkodniuk valakire, aki eltartja őket.
És irigy rájuk a fene. Megőrülnék az unalomtól, ha állandóan plázákban kellene koslatnom, meg azon izgulnom, hogy letört a műkörmöm, nem elég göndör a szempillám, stb. Helyette sok más értelmes elfoglaltságot találok magamnak, pl. olvasás, séta, kirándulás, sport, tanulás, stb...
A szépség amúgy is múlandó... Mondom ezt úgy, hogy amúgy én sem vagyok csúnya, de jobb dolgom is van, minthogy egész nap a külsőmmel foglalkozzak.
Akkor mondom még1X hogy van olyan plázacica is aki dolgozik,van olyan, akinek van saját keresete, de az nem sokra elég és a pasija is vesz neki ezt-azt. Szerintem ezzel semmi gond nincs.
A Retrot meg felejtsük már el, mert szerintem nem plázacica stílus, egy alternek pont jó. De te láttál már olyan plázacicát, aki Retro ruhában járt? Én még nem.
Én meg nem vetek meg sekit. Max. nem törődöm vele. És még a plázacicák nézik le a többi embert?? Ti nézitek le őket. Szerintem 1000X többet foglaltozok zi velük, mint pk veletek. Szerintem meg pont az, hogy bosszant titeket, hogy mindnük megvan és boldogok. Ha neki úgy jó, és attól boldog, mert "cuki" dolgokat csinál, akor mi a probléma. Te úgy vagy boldog(már ha az vagy), a plázacica meg így.
El kellene fogadni a másikat, ha anyira irritál, akkor meg nem foglalkozni vele.
Én már láttam. Akkor ne retro, csak valami,ami 20.000 felett van. Lényegtelen, amúgy sem erről szólt a kommentem.
Amúgy én sem bírnám elviselni,hogy eltartson bárki is. Alapból már utálom,ha egy pasi fizet. Szeretem magam beosztani a kis pénzemet,amit én kerestem meg. És amellett marad időm mindenre, még háztartást vezetni is. És így jól érzem magam. És alapból a "tipikus" plázacicákról írtam, te meg háborogsz..én a "műkörmözős, apuci vagy pasi által eltartott, ostoba, szőke,szilikonos, tűsarkús, szolis, pics*szoknyás, buuutaaa plázacicákról" írtam. Ha te nem érzed magad annak, ne védd őket. Ha te dolgozol, és nem vagy buta, akkor semmi bajom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!