Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek az...

Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?

Figyelt kérdés

Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.

Miért utálják az emberek ennyire őket???

2009. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
77%

Így van, a 23 évesnek már nem az apja veszi a ruhákat. Hanem a pasija. Mert egyedül semmire se képesek, rá kell akaszkodniuk valakire, aki eltartja őket.

És irigy rájuk a fene. Megőrülnék az unalomtól, ha állandóan plázákban kellene koslatnom, meg azon izgulnom, hogy letört a műkörmöm, nem elég göndör a szempillám, stb. Helyette sok más értelmes elfoglaltságot találok magamnak, pl. olvasás, séta, kirándulás, sport, tanulás, stb...

A szépség amúgy is múlandó... Mondom ezt úgy, hogy amúgy én sem vagyok csúnya, de jobb dolgom is van, minthogy egész nap a külsőmmel foglalkozzak.

2009. aug. 2. 16:13
 12/47 anonim ***** válasza:
80%
Tudod,nem mindenkinek, (nekem sem) az a célom,hogy apuci tartson el, hanem saját magam szeretném megkeresni, munkával a pénzemet,hogy aztán amit veszek,azt csak magamnak köszönhessem. Tehát alapból nem vagyok irigy arra,aki az apuci pénzéből veri magát. Szerintem szánalmas. 23 évesen lehetne már dolgozni értelmes munkát is. És most én is a tipikus plázacicára gondolok, akik ostobák, és csak ásványvizet vagy light colát szürcsölgetve a retro cuccaikban röhögcsélnek, és arról beszélnek nap mint nap,hogy mit kéne még venni, mi a trendi és cuki. Ha ettől hányok. Természetesen aki csak simán nőies és igényes, és még agya is van,azzal semmi bajom. De mellesleg egy átlagos, vagy rocker, punk, altern lány nem lehet nőies? Nem a magassarkú vagy egy miniszoknya tesz nővé egy nőt,hanem a viselkedés és az intelligencia is. De nem feltétlenül kell ahhoz tűsarok. És igaza van az egyik előttem szólónak, MI vagyunk lenézve, ha esetleg nem telik 20.000 ft-os retrora vagy mit tudom én milyen márkás nadrágra,hanem csak 4-5000 ft-os kínaira. Akkor már mi vagyunk leszólva,hogy csórik vagyunk. Tehát ennek is két oldala van. Nem érdekel, hogy kin mi van, de ha engem leszólnak, akkor én is visszaszólok. És ha valakinek az az életcélja, hogy apuci pénzén éljen, és műkörmözzön( értelmes egy elfoglaltság amúgy, ne hasonlítsuk azért egy könyvhöz) az már csak magát minősíti a szememben. De irigy biztos nem leszek rá. :D
2009. aug. 2. 16:18
 13/47 A kérdező kommentje:
Nem kell általánosítani, mert van olyan plázacica aki dolgozik. És ha a pasija tartja el az téged miért zavar? Te nem örülnél ha akkor olvasnál, kirándulánál, sportolnál taulnál, amikor csak szeretnél??
2009. aug. 2. 16:21
 14/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem örülnék neki. Mert az élet nem CSAK abból áll, hogy hódoljunk a kedvteléseinknek. Mélyen megvetem azokat, akik másokkal tartatják el magukat, holott ők is tudnának dolgozni.
2009. aug. 2. 16:23
 15/47 A kérdező kommentje:

Akkor mondom még1X hogy van olyan plázacica is aki dolgozik,van olyan, akinek van saját keresete, de az nem sokra elég és a pasija is vesz neki ezt-azt. Szerintem ezzel semmi gond nincs.

A Retrot meg felejtsük már el, mert szerintem nem plázacica stílus, egy alternek pont jó. De te láttál már olyan plázacicát, aki Retro ruhában járt? Én még nem.

2009. aug. 2. 16:24
 16/47 anonim ***** válasza:
82%
Akkor most miről beszélünk? Az engem se zavar, ha dolgozik, és esetleg a pasija vesz neki egy-két dolgot. De az már igen, ha valakit teljes mértékben apuci/pasi tart el. Az szánalmas.
2009. aug. 2. 16:28
 17/47 A kérdező kommentje:

Én meg nem vetek meg sekit. Max. nem törődöm vele. És még a plázacicák nézik le a többi embert?? Ti nézitek le őket. Szerintem 1000X többet foglaltozok zi velük, mint pk veletek. Szerintem meg pont az, hogy bosszant titeket, hogy mindnük megvan és boldogok. Ha neki úgy jó, és attól boldog, mert "cuki" dolgokat csinál, akor mi a probléma. Te úgy vagy boldog(már ha az vagy), a plázacica meg így.

El kellene fogadni a másikat, ha anyira irritál, akkor meg nem foglalkozni vele.

2009. aug. 2. 16:28
 18/47 anonim ***** válasza:
72%
A "teljes mértékben apuci tart el" alatt természetesen nem a gyerekekre/fiatalokra gondolok, akik még nem dolgoznak, hanem azokra, akik megtehetnék, hogy dolgozzanak, mégsem csinálnak semmit, csak egész nap a plázában meresztik a valagukat...
2009. aug. 2. 16:29
 19/47 anonim ***** válasza:
81%

Én már láttam. Akkor ne retro, csak valami,ami 20.000 felett van. Lényegtelen, amúgy sem erről szólt a kommentem.

Amúgy én sem bírnám elviselni,hogy eltartson bárki is. Alapból már utálom,ha egy pasi fizet. Szeretem magam beosztani a kis pénzemet,amit én kerestem meg. És amellett marad időm mindenre, még háztartást vezetni is. És így jól érzem magam. És alapból a "tipikus" plázacicákról írtam, te meg háborogsz..én a "műkörmözős, apuci vagy pasi által eltartott, ostoba, szőke,szilikonos, tűsarkús, szolis, pics*szoknyás, buuutaaa plázacicákról" írtam. Ha te nem érzed magad annak, ne védd őket. Ha te dolgozol, és nem vagy buta, akkor semmi bajom veled.

2009. aug. 2. 16:30
 20/47 anonim ***** válasza:
81%
Nem is foglalkozok velük. De most hogy kérdezted, szántam rájuk pár percet. Elmondtam a véleményemet. Gondolom ezért tetted fel a kérdést. Továbbra is szánalmasnak tartom őket.
2009. aug. 2. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!