Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek az...

Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?

Figyelt kérdés

Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.

Miért utálják az emberek ennyire őket???

2009. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Én dolgozom és én tartom el magam. :) Szóval nem talált. Annyi igaz, hogy vannak kapcsolataim + ha kell vmire pénz, akkor van kihez fordulnom.
2009. aug. 2. 17:01
 32/47 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező! Te teljesen be vagy kattanva..egy orvost fel kellene keresned.

Figyelj, ha a plázacicák nem foglalkoznak annyit az átlagemberrel, mint a átlag ember a plázacicákkal (és ugye te is plázacica vagy), akkor mire fel tetted fel ezt a kérdést?

Szerintem Te csak annak képzeled magad, és nincs jobb dolgod mint ilyen hülyeségeket írni.vagy kamu az egész kérdés.

2009. aug. 2. 17:13
 33/47 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mert bosszantó, hogy mindig oltják őket az oldalon és érdekel, hogy miért.
2009. aug. 2. 17:17
 34/47 A kérdező kommentje:

...mert még olyat nem hallottam, hogy egy plázacica szidott volna egy rockert, hogy miden hétvégén részeg és igénytelen vagy egy emot, hogy az mindig sír...stb

(tudom, hogy nem minden rocker részeges, stb. nem általánosítok)

2009. aug. 2. 17:19
 35/47 anonim ***** válasza:
73%

Látod, te is kategorizálsz és általánosságokat állítasz más stílus képviselőiről

e szerint:

- a rockerek minden héten részegek

- az emo-sok sírnak

- a plazacicák meg buták

Mindenki tisztában van vele, hogy vannak olyan plaza cicák (mint állítólag te) akik nem másokon élnek. Az általános értelemben vett plazacica jelentése a buta műcsaj.

Pont úgy, mint a rockereknél a részeges "állat", az emo-soknál az állandó szomorúság. Rengeteg olyan rocker van aki nem részeg minden héten és még sorolhatnám. Sztereotipizálva vagyunk mind. El kell fogadni. Ne nevezd magad plazacicának, ha úgy érzed, hogy nem tartozol közéjük, mert értelmes plazacicák nem léteznek, mert ha igen akkor az nem plazacica csak egy jó nő, sok pénzzel és kevés aggyal...

2009. aug. 2. 18:09
 36/47 anonim ***** válasza:
boccs nem kevés aggyal, hanem több aggyal, mint egy plazamacskáé
2009. aug. 2. 18:12
 37/47 anonim ***** válasza:
87%
Én "csak" azt utálom, amikor ezek a "plázacicák" azt hiszik, hogy ők a legjobbak, mert trendi ruhákban járnak, magukat tartják a legszebbeknek, a legcsinosabbnak, azt hiszik, Ők a világ közepe... (jó lenne tudni, mire ez a nagy önbizalom, amikor a külső nem minden, és egyáltalán nem is biztos, hogy szépek, csak annak tartják magukat). Ha már van 1 csaj, aki kínai cuccokban jár, visszahúzódó és szerény, és Uram bocsá' van is rajta néhány kiló felesleg, az már le van hurrogva, lenézik, arra a tényre alapozva, hogy: "hú, de csicska vagy!" Mellesleg az ilyen plázacicák szerinti "csóró" emberek lehet, sőt, valószínűleg sokkal boldogabbak lesznek az életben, mint ezek a műcsajok, mert 1.sokkal többen szeretik őket, mert valójában értékesek, ezeket belső értékeknek nevezzük, 2. NEM FELEJTENEK EL ÉLNI, MIVEL NEM CSAK AVVAL VANNAK ELFOGLALVA, HOGY NÉZNEK KI. DE SZERETNÉM KIHANGSÚLYOZNI, HOGY TISZTELET A KIVÉTELNEK! EZ NEM PONT NEKED SZÓLT, KEDVES KÉRDEZŐ, ÉN TÉGED NEM ISMERLEK, NEM IS LÁTTALAK MÉG SOHA, LEGALÁBBIS NEM TUDOK RÓLA. ÚGYHOGY HA TE NEM VAGY ILYEN, NE VEDD MAGADRA! NEM ÁLTALÁNOSÍTOK!
2009. aug. 2. 18:22
 38/47 anonim ***** válasza:
71%

A kérdező kommentje:

"Érdekes, én nem nézek le senkit aki nem olyan szép vagy divatos mint én, sőt egyik barátnőm sem."

Azt hiszem, ehhez nem igazán kell magyarázat... bemutattad magad...

2009. aug. 2. 18:31
 39/47 anonim ***** válasza:
70%
Na igen, az előttem szólónak igaza van! :) "én nem nézek le senkit, aki nem olyan szép és divatos, mint én"-vagy hogy is írtad...magyarul szépnek is tartod magad, és divatosnak is... Evvel még úgy önmagában nem is lenne gond, jó, ha az ember tisztában van a saját értékeivel, na de ez a megfogalmazás... ezzel tényleg leírtál mindent! :D
2009. aug. 2. 18:38
 40/47 anonim ***** válasza:
83%

Irigyek, ó ne nevettess már... max azok, akiknek saját magukkal is gondjaik vannak, és nincsenek meg az értékrendjeik. Hogy lenne egy normális ember irigy egy olyanra, ki nem lát tovább annál, hogy csak a saját egoizmusával törődjön? Hogy hasonlíthatod össze a társas programoktól kezdve az olvasást a plázázással? Látod itt a baj, nem minden időtöltés hozható egy szintre egymással! Én szeretem ha a hobbim által megismerem a világot, új élményeket szerzek, tájékozódok, esetleg fejlődnek a képességeim, de ezt szerinted hogy lehetne elérni azzal, hogy valaki a műkörmösnél mereszti a seggét? :DD

Nem az igényes megjelenésű emberekről beszélek, akik tudják mit jelent az elegancia. Ezek az emberek komoly stílus érzékkel bírnak (na meg pénzzel is), és valljuk be, elég kevés plaza cica-patkány kellemes megjelenésű, sokan teljesen hülyét csinálnak magukból, egy nagy ipar bábjai, amit úgy hívunk trend. És a legrosszabb, hogy szerintük ettől lesz az ember VALAKI.

Sajnálni tudom azt akinek az intelligenciája a szoláriumtól a műkörmösig terjed.

Egyébként azt meg magasról leszarom, honnan szerzi a pénzt erre, az magánügy. Csak ne higyje már azt hogy ő szarta a spsnyol viaszt. :S

Mellesleg hál istennek nem mozgok ilyen körökben, csak néha szarul tud esni az ilyesfajta hozzáállás, amit ezek a "lények" sugároznak ha véletlen a plaza környékére kerülök.

Nem szokásom megítélni egy embert a külsőségek alapján, de sajnos annyi sok rossz tapasztalatom volt régebben a plaza arcokkal, hogy nem tudok máshogy hozzáállni. És ráadásul tényleg szarul néz ki a legtöbb :D Lerí róluk hogy hót sötétek belül.

2009. aug. 2. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!