Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?
Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.
Miért utálják az emberek ennyire őket???
És ez most hogy jön ide?!?
Egyébként szerintem egyáltalán nem szánalmas az, ha valaki dolgozik. Mindegy, hogy mit, mennyiért, legyen takarító vagy ügyvéd, a lényeg, hogy dolgozik. Ez a nagy baj, hogy manapság a munkának egyre kevesebb a becsülete...:(
Azért ez vicces. Hol élsz kedves kérdező? Te ott árultad el magad, hogy apád/pasid tart el, amikor megkérdezted, hogy az engem miért zavar. Tudod azért, mert diplomás újságíróként nem tudok elhelyezkedni csak azért, mert 23 éves "félig" pályakezdő vagyok. Te szánalmasnak tartod, ha valaki 80 ezerért dolgozik? Mondanál nekem olyan munkahelyet, ahol napi 8 óra munkával, heti 5x dolgozol csak és 80 ezernél többet kapsz? Nehogy azt mond nekem, hogy nem vagyok talpraesett, mert akkor diplomát sem kaptam volna, csillagom VÁLSÁG van és jól írta előttem valaki, vagy jól tudsz sz*pni, nyalni, hazudni, rokon, ismerős barát vagy akkor érsz ma valamit Magyarországon. Ezek hiányában eláshatod magad, kevés ide a talpraesettség, meg mosolygós arc.
Másfelől, félre értettél, nekem sincs bajom azokkal a hölgyekkel/ urakkal, akik önerőből képesek napi 8 óra munka mellett plazázni, műkörmözni, fodrászhoz járni, háztartást vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!