Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire irigyek az...

Miért ennyire irigyek az emberek a plázacicákra?

Figyelt kérdés

Pl. egy normális kérdésnél, hogy milyen a stílulsod, mindenki majdnem 100%-on van: a rocker, a a goth, az átlagos, de a plázcacica mindig le van szavazva.

Miért utálják az emberek ennyire őket???

2009. aug. 2. 15:24
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas?? Megmondom mi a szánalmas, az hogy vki annyira hülye, mert az!!!!!!!! hogy havi 80 000-ért gürizik napi 8 órát heti 5x, na szerintem meg ez a szánalmas. Hogy nem vitte többbre az életben, esetleg még diplomával sem. Mert nem elég tanulni, talpraesettnek kell lenni az életben, mert tanulni mki tud, aki akar. Az kell, hogy fel tudja találni magát, legyen benne vmi plusz.
2009. aug. 2. 16:32
 22/47 anonim ***** válasza:
83%
És még mindig nem vetted le,hogy senki nem irigy rájuk úgy látom. Kezdem azt hinni, mégis közéjük tartozol. Nem kell feltétlenül mindennek meglennie a boldogsághoz. Én sokat nélkülöztem, a mai napig kell, mert anyagilag nem állunk/állok jól. Naés? Attól függetlenül soha nem éreztem magam ilyen jól, mint mostanában. Van munkám, jó családom és egy barátom, akit mindenkinél jobban szeretek. Nekem ennyi elég a boldogsághoz. Szóval ismétlem,nem vagyok irigy és nem bosszant,hogy megvan mindenük. Nekem nem is kell minden.
2009. aug. 2. 16:33
 23/47 anonim ***** válasza:
83%

És ez most hogy jön ide?!?

Egyébként szerintem egyáltalán nem szánalmas az, ha valaki dolgozik. Mindegy, hogy mit, mennyiért, legyen takarító vagy ügyvéd, a lényeg, hogy dolgozik. Ez a nagy baj, hogy manapság a munkának egyre kevesebb a becsülete...:(

2009. aug. 2. 16:35
 24/47 anonim ***** válasza:
83%
A valami plusz jelen esetben pedig azt hiszem, annyi ésszel az igazgató előtti térdelés..mert mást nem lehet tőlük várni. Ha te durvulsz mi is. Mert max akkor lesz fizetésemelés. A tanulás meg a diploma? Ha olyan okos lennél tudnád,hogy manapság M.O. kitörölheted vele a rózsaszín fenekedet. Anyámnak van 3 diplomája, egyetemi is, és mégsem lehet megélni, mert alig kap valamit. Szóval ezt a témát hanyagoljuk, mert ebben az országban most csak az keres jól ,aki hitelmentes, egyedülálló, protekciós, rokon, vagy egyszerűen jól tud sz*pni.
2009. aug. 2. 16:36
 25/47 A kérdező kommentje:
16:30, pont erről van szó... te így vagy boldog, ők meg úgy. Mki éli a saját életét, csak a többi embernek is így kellne hozzáállni. :)
2009. aug. 2. 16:38
 26/47 anonim ***** válasza:
93%
már bocsi kérdező,de minek vetteted fel ezt a kérdést?látom(olvasom)hogy ha valakinek nem nyerő a plázacica,lehurrogod(feltételezem le is pontozd,mert erősen le vannak csappantva)képzeld,Én azon egyszerű teremtmény vagyok,aki nem hord vasalt hiperszőke hajat hello kittys menő tatyóval,lottyadt seggnadrágot cukinyuszi rózsaszín felsővel ami passzol az aszaltra szolizott bőrrel,semmitalpú papuccsal.jé,mifene,valahogy nemigen akarnak velem szóbaállni,vajon miért?biztos másik világból jöttem :) pedig hidd el,nem zavar,irigy se vagyok,mert ugyan mire?megtehetném,de nem stílusom!de ezeket a lányokat zavarja,hogy én másképp öltözök,pedig engem nem zavar,hogy ők hogy öltöznek..tudod mi érdekel?nem a külsőség!..de sajnos tapasztalatból mondom,hogy őket viszont legfőképp az.nyilván vannak kivételek,mint mindig,én azonban még nem találkoztam,attól tartok hogy nem is fogok..
2009. aug. 2. 16:39
 27/47 A kérdező kommentje:
Utolsó, erről beszélek, tanulni mki tud és a diploma nem elég, azért kell a plusz. Az hogy ügyes legyél, talpraesett, érdekeljen a dolog amit csinálsz, legyél benne jó, legyenek ötleteid. Mert önmagában a diploma nem elég semmire, bárki megszerezheti.
2009. aug. 2. 16:41
 28/47 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem utolsó, hanem ma 16:36-os.
2009. aug. 2. 16:42
 29/47 anonim ***** válasza:
92%

Azért ez vicces. Hol élsz kedves kérdező? Te ott árultad el magad, hogy apád/pasid tart el, amikor megkérdezted, hogy az engem miért zavar. Tudod azért, mert diplomás újságíróként nem tudok elhelyezkedni csak azért, mert 23 éves "félig" pályakezdő vagyok. Te szánalmasnak tartod, ha valaki 80 ezerért dolgozik? Mondanál nekem olyan munkahelyet, ahol napi 8 óra munkával, heti 5x dolgozol csak és 80 ezernél többet kapsz? Nehogy azt mond nekem, hogy nem vagyok talpraesett, mert akkor diplomát sem kaptam volna, csillagom VÁLSÁG van és jól írta előttem valaki, vagy jól tudsz sz*pni, nyalni, hazudni, rokon, ismerős barát vagy akkor érsz ma valamit Magyarországon. Ezek hiányában eláshatod magad, kevés ide a talpraesettség, meg mosolygós arc.

Másfelől, félre értettél, nekem sincs bajom azokkal a hölgyekkel/ urakkal, akik önerőből képesek napi 8 óra munka mellett plazázni, műkörmözni, fodrászhoz járni, háztartást vezetni

2009. aug. 2. 16:53
 30/47 anonim ***** válasza:
92%
lemaradt a vége, szóval mind ezek mellett jól kinézni, tisztelem is őket komolyan, de az előző kommentemben nem figyeltél, nem azt írtam, hogy mindegyik hanem azt, hogy a legtöbbje apuciból él.
2009. aug. 2. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!