Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azok a lányok írjanak nekem,...

Azok a lányok írjanak nekem, akiknek igazi és kicsi mellük van (pl. : 75/A) és tökéletesen meg vannak vele elégedve. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Hak ismellü vagy, akkor mekkora a mellbőséged és a kosár, milyen cicigixet használsz, ha használsz egyáltalán, milyen bikinit hordasz, ha strandra jársz, és miért nem vagy olyan bolond, mnit a többi csaj, akinek a nagy mell a mániája? :)

Azt is leírhatjátok, ha egy pasi megnéz az utcán, mert tetszik neki a cickótok, kifejezetten az hogy kicsi és feszes, vagy ha esetleg kaptatok ak is melletek miatt rajongói levelet, esetleg ha a párotok kifejezetten azrát rajong a cicitekért, mert olyan mailyen, nem csak elfogadja, nem kifejezetten nem szereti a nagy melleket.

2009. jún. 14. 00:26
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
78%
Én voltam még júniusban a második válaszolód, a szintén 23 éves lány:) annyira éreztem, hogy át fog menni az amúgy hasznos topik egymás szapulásába... én sem bántok senkit, de bizonyos nagymellűek válaszait nagyon sértőnek és tudatlannak éreztem... nem a mell nagysága ugyanis a nőiség fokmérője, de ezt nem ragozom, mert már mások megtették. az a lényeg, azaz a szerencse, hogy minden pasinak más tetszik, van amelyiknek a csak a nagy, van amelyiknek csak a kicsi, de van, amelyiknek mindkettő és ez így van jól. a természet nem hiába alkotott minket eltérőre. egyik mellméret sem jobb vagy rosszabb a másiknál. az a fontos, hogy a szerelmednek tetszen a melled, és ha ő is szeret tetszeni is fog neki, akármilyen. úgy nem szeretek közhelyeket puffogtatni, de ez akkor is így van. senki nem elégedett 100%-osan magával. a nagymellű lány lehet, hogy szebb orra vágyik, mert neki nem az, miközben te a szép orroddal a nagy mellét irigyled. mindenkin lehet valami előnyös, és azt kell kihangsúlyozni.
2009. aug. 6. 19:13
 42/47 anonim ***** válasza:
18%
19:13 miért csak a nagymellűek válaszát tartod sértőnek?azért mert neked kicsi van?Nehogymár!Akkor tartsd mindkét félnek mert mindkét félnek voltak kemény beszólásai...
2009. aug. 7. 11:12
 43/47 A kérdező kommentje:

mert a nagymellüek azok, meg végülis sok kismellü is kai azt hiszi h minél nagyobb annál nőiesebb és szexibb, csakmert feltünő, és az egyfajta plusz, a kicsi az meg egyfajta hiányt szimbolizál, meg sokan tévesen azt hiszik, hogy a kis mell nem egészséges, mert pont az a láne a nőbe, azaz különbözteti meg részben külsőre a férfitól, és mert azt gondolják h akinek nagyobb van, annak terhesség után is több teje lesz.

Szal inkább a nagy mellüek szokták lenézni a kismellüeket, és a kis mellüek azok, akik elégedetlenek, frusztráltak, kisebbségi érzésük van, hiány érzetük és nem fölös érzetük :)

de valami tehertől megszabadulni akarni lehet olyan nagy nyomás, mnit valamire vágyni, általában mnidenkinek az kell ami nincs, illetve az nem kell, mai van. a pasiknak amugy nem a kis vagy nagy mell tetszik, hanem a formán és a rugalmasságon van a lényeg, a nagy mell akkor mérvadó ha valakit szexuálisan ott is akarnak használni rondán fogalmazva, de ilyen téren inkább csak az alra specializálódott nők "aggódjanak" :)

senki nem akar bizonyitani semmit, egymást nem lehet, hisz mnidenkinek van véleménye, magunknak meg ugysem tudunk hazudni, lehet valamire vágyunk, de ez relativ, mert nem mnidenki vágyik ugyanolyanra, és nem mnidenkinek tetszik ugyanaz akár pasi akár nő. Szal nincs olyan h jobb vagy rosszabb, csak más. a szépség és az emberi érték meg főleg nem ettől függ, aki ezt hiszi az a buta szerintem :)

csak annyi hogy al ógó mell meg a csikos bőr gyakoribb a nagy mellüeknél, vagy kaik híztak és utána fogytak ennyi, mnidennek van előnye és hétrénya, de nem csak esztétikai szempontból, amugy ak érdés nem is a versengésről szól, csak nem szeretjük ha pont olyanok beszélnek arról hogy ki sértegeti am ásikat, aki maga isk özéjük tartozik....

meg kainek nem inge, minek veszi magára...

2009. aug. 17. 08:11
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
nkeme is kis mellem van (pont 75/a) de nincs bajom vele. szerintem az alkatomhoz nem is illene nagyobb mell, mert elég magas vagyok, és vékony, és az úgy már túl sok lenne :D
2010. jan. 17. 22:53
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Húúúú kedves kérdező,alig tudtam elolvasni amit írtál!:) Régebbi válaszoló vagyok!És még mindig azt mondom,hogy mindkét tábor túlzásokba esik:)
2010. jan. 21. 12:30
 46/47 anonim válasza:
79%

Szerintem nevetséges ahogy viselkednek itt egyesek... Egyrészt a kismellű társaságnak nem szabadott volna leirni a nagy mellűeket, vigasztalva ezzel önmagukat, mert ha már az enyém ilyen akkor már a másikéban keresem a hibás, hogy bizonyitsam magamnak, hogy az enyém jobb... a nagymellű társaságnak pedig nem kellett volna ilyen bunkon válaszolnia az őt sértő kérdésekre és szidni a másik felet, hogy mennyire bunko... pontosabban máséban a szálkát is sajátban a gerendát sem...

Elég nagy tévhit az hogy a nő a nagy mellektől lesz nő. A nő attól nő hogy gondot fordit magára nőiesen öltözködik és odafigyel mi áll jól neki. lehet egy nőnek szép nagy melle, ha bő kinyult pulcsijai vannak, rövid a haja és ocsmányan öltözik... ezzel szemben egy kismellű nő is nézhet ki bombázónak, ha az alakjához illő nőies rucikat ölti magára...biznyitva ezzel az előbbi elméletet, hogy egy nő nem a mellektől nő...

egyébként ha utánnanéznétek a termékenység nem a nagy tőgyektől származik... az őskorban és az ókorban nem a nagy tejcsárda volt a nyerő... hanem azért ábrázolták ugy a nőket, mert rengeteget szültek, és nem voltak valami vékonyak...de akkor nem csak a mellük volt nagy hanem dagadtak voltak...Manapság viszont a férfiak nem buknak a lógóshájú női egyedekre...ezzel nem azt mondom hogy egy duci telt nő nem szép... mert lehet szép csak figyeljen oda hogy ne süllyedjen addig hogy kibuggyannak a párnácskák...

viszont egyébként én egy magas nagyonvékony lányka vagyok kicsi mellekkel...és mégis utánnam fütyülnek az utcán, ha éppen kicsit kirittyentem magam az esti bulira...

és nem minden a mell... lehet valakinek nagyon szép melle ha agyatlan bula...

pillanatnyilag megfogja vele az illeetőt de megtartani...

2010. máj. 30. 18:41
 47/47 A kérdező kommentje:

kicsit megcáfolnám, mivel nem a nőies öltözködéstől lesz valaki nő, vagy nőies, vagy csini

a rövid hajjal, és nadrágban, sportosan is lehet valaki nőies

meg igényes

meg bombázó is akár

2010. máj. 31. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!