Azok a lányok írjanak nekem, akiknek igazi és kicsi mellük van (pl. : 75/A) és tökéletesen meg vannak vele elégedve. Van ilyen?
Hak ismellü vagy, akkor mekkora a mellbőséged és a kosár, milyen cicigixet használsz, ha használsz egyáltalán, milyen bikinit hordasz, ha strandra jársz, és miért nem vagy olyan bolond, mnit a többi csaj, akinek a nagy mell a mániája? :)
Azt is leírhatjátok, ha egy pasi megnéz az utcán, mert tetszik neki a cickótok, kifejezetten az hogy kicsi és feszes, vagy ha esetleg kaptatok ak is melletek miatt rajongói levelet, esetleg ha a párotok kifejezetten azrát rajong a cicitekért, mert olyan mailyen, nem csak elfogadja, nem kifejezetten nem szereti a nagy melleket.
Figyeljetek lányok!
Hát nem is tudom ki a bunkó :) dedós és primitív mondatok hangoznak el itt.....
a nagy mellűekkel nincs bajom, a bunkókkal van, kai magára veszi sorry :)
amúgy ha a termékenységnél tartunk, a nagy mell a termékenységet szimbolizálja, akkor érdekes a nagy hastól, meg óriási popsitól, comboktól mért irtóznak a nők? Az is a termékenységnek a szimbóluma, csak egy pillantást kéne vetni a szoborra :)
Tehát rossz ez az érv :)
Sok nő meg megnézi azokat a lányokat akik nem vesznek fel melltartót, pedig a kismellűeknek tényleg nem kötelező, főleg nem 40 fok melegben, a nagy mellüek nem nagyon tehetik meg ugyanezt, és azért a pasiknak is tetszik egy csucsos mellbimbó, ami nem ledérebb szerintem egy kibuggyanó mélyen dekoltált mellnél...
De szertintem a mell önmagában nem elég indok a nőiességre, a pasi sem a dákójától lesz vérbeli férfi.
Amúgy egy férfit idézek: "Ha nekem tejcsárda kéne, akkor a Riska tehénnel aludnék a legelőn" :D
a legtöbb nő azért csináltatja meg a mellét, hogy ne lógjon :) és mert az a divat, azt hiszik, a pasiknak jobban tetszik, vagy feltűnőbb lesz tőle, nem magának akar megfelelni
..... a körte sem jobb az almánál, csak más.
szerintem egy normális nőnek sértő, ha nem a szemébe néznek, hanem a melleit bámulják csak.
Ja és ha már a bunkóságnál tartunk, ha én vagyok bunkó, akkor az itt elhangzott utolsó mondat, meg még egy pár előttem lévő az milyen?
Akinek nem inge, nem veszi magára :)
A bunkózásról annyit, hogy bagoly mnodja verébnek ... :)
Ha témától eltérően szidkozódtok, akkor arra más helyet kéne keresni. De nem érdekes, mert ti úgyis lepontozzátok egymást, én nem fogom kipipálni a nem hasznos válaszokat!
Amúgy nem értem miért baj az, ha valaki kiváncsi, vagy egy kérdést tesz fel,
én is írhatnám, hogy miylen nő az, aki csak azért válaszol egy kérdésre, hogy am ásikba direkt beleköthessen. Attól jobban érzed magad? Felháborít másokat, amiket írsz, lepontoznak, nem vagy itt kívánatos, és mégis erre az odlalra, kérdésre vezstegeted az időd. Biztos nincs más dolgod. Én legalább dolgozom is.
Áh párdon, olyan gyorsan gépelek, hogy elírtam a szöveget. Mielőtt valaki azt mondaná nem tudok írni hááhháááá :)
Bár amilyen rossz indulatú emberek vannak, a vélemények sem lennének őszinték :) akár egy szépségversenyen :)
Nem értem sokan mért érzik attól jobban, meg többnek magukat, hogy a másiknak kevésbé jó.
Csak az elégedetlen, frusztrált emberek tesznek ilyet,akiknek valami plusz kell, csak nem képesek beismerni. (Általánosságban írom)
Hát igen, az igazság szokott a legjobban fájni.
Másnak hazudhatnak, de saját magukat mélyen belül úgysem tudják becsapni.
A belső el tudja rondítani a legesztétikusabb külsőt is.
Senkinek a pártján nem állok, nálam nincs olyan hogy a
kismellűek a jók, ahogy az etnikai témában sem foglalok állást, minden tipusú emberben van jó is, meg rossz is, de az utóbbiakat sérültnek nevezem.
Nem értem miért a másik emberhez kell hasonlítanotok magatokat, én sosem hasonlítgattam magam máshoz, csakis saját magamhoz. Nem kenyerem a versengés, meg mások lealázása :) Ha meg úgyis annak tartanak, ami nem vagyok, akkor meddő vita, senkit nem fogok győzködni, lealacsonyodni... aki nem ismer engem az dobálózhat a szavakkal, aki nem veszi magára az ne reagáljon ennyi.
sokan saját magukat cáfolják meg, és burkoltam bevallják, hogy hé én ilyen bunkó vagyok, aki azok közé tartozik, ezért sértődtem meg rád.... (remélem azért érthető amit írok)
Ja, és amúgy olyan kismellűek véleménye érdekel..., már ha látjátok és olvassátok a kérdést. Tehát nem tudom olyan ember, aki nem ilyen az mért reagál a
kérdésre :) , ne csodálkozzatok, ha lehurrognak. És
mivel ez az én kérdésem, ezért tán nem baj ha írok ide.
14:36-nek üzenem, hogy neked olyan B s kosarú melled lehet kép alapján, ez nem kicsi, átlagos, meg amugyis vékony vagy. Ne a centiket nézzétek, hanem a térfogatot.
Sokan a mell kerület alatt azt értik, hogy a cicit is beleszámoljuk, pedig mikor valaki méretét kérdezik, akkor a mell alatti részt kérdezik, plusz a kosár,
Ha valakinek 80 B s ről 85 B s lett, akkor nem a melle nőtt :) ha 85 B s ről 85 C s re nőtt, vagy 90 D re na akkor nőtt a melle :) bár akinek nagyobb melle van, annak lejjebb is esik, és ha más srégen kell vinni a centit, eleve attól többet fog mutatni.
Ha melltartót veszünk vagy bikinit, és a méretet kérdezik, akkor mell alatti rész plusz kosarat kell mondani, ami annyit tesz, hogy pl.: 70 A, vagy 70 B
akinek a mell alatti rész 70 centi, annak a mellekkel együtt lehet akár 85-90 es, de akkor sem az összesített eredményt fogják kérdezni centiben. erre valók a betűk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!