Balea dezodorokkal megvagytok elégedve?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég olcsók.2011. szept. 16. 22:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem a rexona a legjobb. Én úgy emlékszem használtam régen olyat, de nem nagyon jött be (nekem). Próbáld ki és ha neked jó, akkor jó. (Mondjuk nekem a dove se jött be).
3/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem. végül vennem kellett egy olyat, amit előtte használtam, mert majd belefulladtam az izzadmányomba
4/8 anonim válasza:
Nivea Pearl&Beauty a legeslegjobb. Szerintem.
5/8 anonim válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak(nem úgy mint egyesek..), nem vagyok velük megelégedve, kettőt próbáltam, de egyik sem jött be, bár az illatuk elég sokáig bírja, csak engem nagyon irritált (kellemetlen illatuk van)
6/8 anonim válasza:
Nekem bejött. Kókuszosat és gyümölcsöset használtam (leopárdmintás volt).
7/8 bebemanoo válasza:
én az illatok miatt használtam ilyen mini vanília illatút,az nagyon bejött,meg volt nagyon régen vmilyen kenhető tubusos (asszem),és az nem volt rossz,de izzadásgátlónak szerintem is rexona,vagy garnier,esetleg adidas golyós dezodorok válnak be.
8/8 anonim válasza:
nekem bejött, kókuszos-tiaravirágos van, nagyon sokáig lehet érezni az illatát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!