Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Balea dezodorokkal megvagytok...

Balea dezodorokkal megvagytok elégedve?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég olcsók.
2011. szept. 16. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Én oldszpályszt használok.
2011. szept. 16. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a rexona a legjobb. Én úgy emlékszem használtam régen olyat, de nem nagyon jött be (nekem). Próbáld ki és ha neked jó, akkor jó. (Mondjuk nekem a dove se jött be).
2011. szept. 16. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem. végül vennem kellett egy olyat, amit előtte használtam, mert majd belefulladtam az izzadmányomba
2011. szept. 16. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nivea Pearl&Beauty a legeslegjobb. Szerintem.
2011. szept. 16. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak(nem úgy mint egyesek..), nem vagyok velük megelégedve, kettőt próbáltam, de egyik sem jött be, bár az illatuk elég sokáig bírja, csak engem nagyon irritált (kellemetlen illatuk van)
2011. szept. 17. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejött. Kókuszosat és gyümölcsöset használtam (leopárdmintás volt).
2011. dec. 28. 16:44
 7/8 bebemanoo válasza:
én az illatok miatt használtam ilyen mini vanília illatút,az nagyon bejött,meg volt nagyon régen vmilyen kenhető tubusos (asszem),és az nem volt rossz,de izzadásgátlónak szerintem is rexona,vagy garnier,esetleg adidas golyós dezodorok válnak be.
2012. jún. 13. 01:00
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem bejött, kókuszos-tiaravirágos van, nagyon sokáig lehet érezni az illatát :)
2012. szept. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!