Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megvagytok elégedve magatokkal?

Megvagytok elégedve magatokkal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

dehogy vagyok, amikor már azt hiszem tök jó a frizurám meg sikerült eltalálnom milyen smink áll jól akkor a hajam másnap sehogy sem áll, smink meg túl sok és nincs időm rá minden nap

a testemmel sem vagyok megelégedve, széles a csípőm és emiatt azt hiszem kövér vagyok

a bőröm is elég csúnya, szemüveges is vagyok, de persze igyekszem a legjobbat kihozni magamból

16L

2010. júl. 21. 15:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én teljesen elégedett vagyok magammal. :)

(Nem tudom kell-e részletezni a választ, vagy ennyi elég. :D)

2010. júl. 21. 15:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindennel igen, de sokmindennel nem :(

Az alakom jó, a szemszínem tetszik, a hajam dús és szőke -ezekkel meg vagyok elégedve.

Azzal viszont nem, hogy kicsik a melleim, szemüveges vagyok stb.

2010. júl. 21. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
egyre jobban :) és te, kedves kérdező?
2010. júl. 21. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:

NEm nagyon. Mindenki azt mondja, vékony vagyopk, és jó alakom van, csak szerintem vagyok kövér, alacsony vagyok, csúnya az arcbőröm, nem tetszik a lábam, a melleimmel se vagyok elégedett.

De a szemeimet imádom! :D

2010. júl. 21. 17:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Asszem igen. :) Nagyjából megvagyok magammal elégedve. :) De minden nap tornázok.. bár sztem nincs rá szükség.. (160cm, 50kg) de jól esik az, h formában tartom magam. :)

Sokan említették a szemüveget.. hát sztem ez egyáltalán nem negatív. Nekem augusztusba lesz, és kíváncsi vagyok, hogy fog állni. :P

2010. júl. 21. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyre inkább igen. Kb. 15 éves korom óta étkezési zavaraim, önértékelési gondjaim voltak, nagyjából egy fél éve valahogy rájöttem, hogy ez mekkora butaság. Néha még vannak visszaeséseim, de egyre többször érzem jól magam a bőrömben, annak ellenére, hogy nem vagyok tökéletes, mert más sem az:) 18/L
2010. júl. 21. 18:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Nagyjából..:)
2010. júl. 21. 18:58
 9/14 anonim ***** válasza:
hát van ami nagyon nem tetszik, sőt mondhatnám már kínos is! szégyelem a lábamat mert nagyon csúnya! más azt mondja senki nem veszi észre, szerintem meg nagyon gáz! mind két lábamon bütyök van mint a 90 éves néniknek és iszonyat! :( magassarkút nem is tudok felvenni, mert ott hajlik a lábam és fáj! meg amúgy is RONDA!!! :(
2010. júl. 29. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
teljesen!
2010. júl. 29. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!