Megvagytok elégedve magatokkal?
dehogy vagyok, amikor már azt hiszem tök jó a frizurám meg sikerült eltalálnom milyen smink áll jól akkor a hajam másnap sehogy sem áll, smink meg túl sok és nincs időm rá minden nap
a testemmel sem vagyok megelégedve, széles a csípőm és emiatt azt hiszem kövér vagyok
a bőröm is elég csúnya, szemüveges is vagyok, de persze igyekszem a legjobbat kihozni magamból
16L
Igen, én teljesen elégedett vagyok magammal. :)
(Nem tudom kell-e részletezni a választ, vagy ennyi elég. :D)
Sokmindennel igen, de sokmindennel nem :(
Az alakom jó, a szemszínem tetszik, a hajam dús és szőke -ezekkel meg vagyok elégedve.
Azzal viszont nem, hogy kicsik a melleim, szemüveges vagyok stb.
NEm nagyon. Mindenki azt mondja, vékony vagyopk, és jó alakom van, csak szerintem vagyok kövér, alacsony vagyok, csúnya az arcbőröm, nem tetszik a lábam, a melleimmel se vagyok elégedett.
De a szemeimet imádom! :D
Asszem igen. :) Nagyjából megvagyok magammal elégedve. :) De minden nap tornázok.. bár sztem nincs rá szükség.. (160cm, 50kg) de jól esik az, h formában tartom magam. :)
Sokan említették a szemüveget.. hát sztem ez egyáltalán nem negatív. Nekem augusztusba lesz, és kíváncsi vagyok, hogy fog állni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!