Hany KG-k CM-k vagytok? S mennyit szeretnetek fogyni? / hizni? Vagy megvagytok elegedve magatokkal? S mit tesztek annak erdekeben, hogy tokenletes sulyotok legyen? Kort s nemet
176 cm / 70kg, 19 éves fiú. De én kövér voltam még 2 éve, azóta élsportoló vagyok. Jelenleg teljesen szálkás vagyok és izomtömegem is van. Azért járok ebbe a fórumba, hogy segítsek az embereknek, mert tapasztalatból beszélek. 2 éve 90 kiló felett voltam.
Ennek ellenére a kövér, évek óta fogyókúrázók mindig leszavaznak, mert nekik a 90 napos meg a "6 után nem eszek" dolgok férnek csak a fejükbe, meg kenyérrel, zsemlével akarnak fogyni, aztán csodálkoznak, hogy kövérek... na mindegy.
166 cm / 46-47 kg.. hát egy picit hízhatnék, de nemtudok sehogyan. szoktam néha popsira erősíteni :D amugy meg vagyok elégedve nagyjából.
14/L
16/L
160cm 55-56kg (most fogytam)
tornázok, sokszor eszek keveset,eddig bevált;) -1,5-2 kg /hét
es ti.. akik fogyni szeretnetek, nincs kedvetek ugy hogy kozosen? pl. hogy itt megadunk par pontot ..amit be kellene tartanunk mindennap..s a sikerelmenyeinket pedig leirnank, hogy azzal biztassuk a tobbieket.. ilyen kozos fogyokura otlet.. mit szoltok?
am en 170/70...es 60 a cel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!