Mit csinaltok akkor, ha nagyon szeretnetek fogyni, és nem tudtok magatoknak parancsolni?
szerintem sok, én 170cm voltam és 70kg és még így is túlsúlyos, szal -10cmvel ez a súly jobban látszik
am én se nagyon tudtam parancsolni magamnak, aztán rátaláltam egy diétára, amit megfogadtam, h kibírok,
első pár kiló nehéz, aztán mondják, h fogytál, és csinálod azér, h többen dícsérjenek
Addig nem fogsz fogyni, amég el nem határoztad magadat. Nem diéta kell, hanem életmód váltás. Ha nem tudom megállni, akkor arra gondolok, hogyha most kibírom, hamarabb leszek kevesebb és hamarabb leszek szebb. Él a fejemben egy kép magamról, amit szeretnék megvalósítani. Képzelj el te is egy ilyen motivációs képet magadról.
Ja, ne te, hanem az az illető, ugyebár... ;) xD
Szerintem teljesen jó az alakod.
Én 160/60/15L vagyok és a nyáron fogytam 6 kilót.(még kell egy keveset fogynom)
Szép napot!
Előző válaszoló vagyok!
A 160 cm 70 kg elég sok.Majdnem ennyi voltam és rosszul éreztem magam! El kell határozni, hogy most igenis lefogyok.Az első pár kiló nagyon nehéz, de a dícséretek után már csak jobb lesz.A barátnődnek vagy nem tudom kinek kb. -10 kg kellene fogynia.Sok sikert neki!Kitartás!
jaj ne is mond. szerintem nem vagy egyedül. ha nagyon sokat eszel, tuti beválik a felező diéta (de persze csak addig hat ameddig élsz vele), meg a sok mozgás. na de erre ki mit ajánl?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__37..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!