Nők, voltatok már úgy, hogy nem voltatok megelégedve magatokkal, és úgy döntöttetek, holnaptól megszépültök, adtok magatokra?
voltam..
először lefogytam-15 kg
aztán elkezdtem csinosan öltözködni :)
Igen, en sokszor probalok megujulni. Mondjuk nekem a sminkkel meg a tobbivel nincs gondom, mert ertek hozzajuk, sminkes vegzettsegem is van. Nekem sulyproblemaim vannak, pedig nagyon egeszsegesen elek.
Hogyan kell epilalni? En epilatort hasznalok, szerintem nagyon jo, csak hozza kell szokni. Sajnos az arcomon van szor (tesztoszteron hormon problemam van), igy bajuszgyantat is kell hasznalnom. De nem faj, megszokja az ember a dolgokat.
nos először is. Vagy elmennék kozmetikushoz(vagy megprobálnám egyedül) kiszedni a szemöldökömet..
aztán egy kis vásárlás a dm-ben: egy alapozó,ami a bőrszíneddel egyezik (ki lehet próbálni), aztán egy szempillaspirál (szerintem abból jó a legolcsóbb is).
Vegyél szemceruzát is (úgy tudod megnézni,hogy melyik a jó,hogy a kezedre húzol egy csíkot vékonyan,és elmaszatolod picit, ha nagyon elmaszatolódik az nem jó)
Vegyél egy arctisztítót,meg egy srcmaszkot,amit néha használj.
Keress csinos ruhákat (józsefvárosi piacon egész jók vannak főleg gatyák), feszüljön rajtad,álljon jól.
Epilálni pedig epillátorral kell úgy,hogy áthúzod a kívánt testrészen, mint egy borotvát.
Remélem segitettem aztán hajrá!
1. Lefogytam 28 kilót
2. Otthon elkezdtem ggyakorolgatni sminkelni.Netről néztem sminkeket,a szemszínemhez,és a szemformámhoz illően.
3. Mivel folyamatosan csalódtam a fodrászokban,így csináld magad módszerrel megtanultam hajat vágni,festeni-melírozni.(neten szintén vannak"útmutatók"-hál isten hamar bele jöttem)
4. Elkezdtem felpróbálgatni olyan ruhákat is,amiket azelőtt soha nem vettem volna fel....bevállt
Így teljesen megújultam.
Az epillálás meg nem nagy dolog,én 3-as fokozaton szoktam,addig húzogatom le-fel a lábamon,amíg csíp...addig biztos van mit eltávolítani. :)
Huhh hát...bányarém sosem voltam, olyan átlagos, de extrém stílusú (punk). Nem csak a làzadás miatt, mai napig vallom azt a filozófiát, de külsöre meg kellett változzak.
13 éves koromtól mindig volt olyan amit csináltam magammal.
13 évesen: köldökpiercing, fekete haj, szemöldöktetkó (amit sikeresen elrontottak :D), megtanultam sminkelni (erösen, színesen)
15 évesen: orrpc, narancssárga a fekete hajamba
16 évesen: mindezekhez ajakba karika
18 évesen: Leszivattam a hajam, levágattam vállig éröre és feltupíroztam, elsö tetkóm
19 évesen: vissza feketére, bele rózsaszín tincsek, homlokba piercing (nagyon jól állt, kár, hogy leszáradt a bör), hajhosszabbítás, szemöldökpc
20 évesen: vissza szökére xD, bele rózsaszín, majd müraszta, az összes addigi pc kivétele, monroe pc betètel
21 évesen: Back to the beginning, vissza a sima, egyszerü szöke hajhoz, semmi extra, megismertem a férjemet
22 évesen: terhesen kezdtem csinosabban öltözködni, elhagytam a bakancsot
23 évesen (most): kifejezetten nöiesen öltözködöm, kislányom születése óta nagyon vékony lettem, jobban áll. Visszanövesztettem a szemöldökömet, lett még 2 tetkóm, nem olyan erösen sminkelek, hosszú szöke hajam lett, amit ápolok, parfümöt használok, járok strandra barnulni stb.
Tehát most vagyok a topon, ha lehet így fogalmazni. Ez a maximum amit ki tudok hozni magamból.
Köszi, hogy végigolvastátok az életrajzomat :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!