Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen anyagból van a gyűrűtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagból van a gyűrűtök? Miért döntöttetek az mellett?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 01:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Ezüst.

Sokkal jobban tetszik mint az arany és az is nemes fém.

Nekem és páromnak már az arany túl gicses, de az ezüst az jobban harmonizál az esküvői fehérrel. :)

2011. febr. 22. 02:01
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

ezüst

1. az arany túl kirívó

2. az ezüst fiatalos

3. emellett lehet sportos,vagy elegáns, vagy szolid,...

2011. febr. 22. 02:25
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Fehér arany. Sokkal szebb mint az ezüst, meg az milyen már eljegyzési gyűrűnek. Jóhogy nem bizsu.
2011. febr. 22. 05:16
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó, van aki platina gyűrűt ad eljegyzésinek (nagyon jól néz ki jegyzem meg), ahogy van olyan területen dolgozó férfi is, aki számára sokkal meghittebb és személyre szólóbb, ha saját készítésűt adhat a párjának.

Ha választanom kell olyan partner között, aki valami személyes és/vagy egyedi ékszert ad nekem, míg egy

hozzád hasonló felszínes ember között, aki az egész értékrendjét netcafé meg hasonló blog/fórum/magazonhoz méri, habozás nélkül az elsőt választom.

24/N

2011. febr. 22. 05:25
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

antisapiens

Van aki divatból vesz, van aki nézi a valódi értéket, amit nem biztos, hogy az aktuális árat jelenti.

A fehér arany egy modern arany ÖTVÖZET (olcsó nikkel v. ezüst v. palládium), amiből valójában a "fehér arany" nem is igen látható, mert ronda színe lenne ezért ródiummal vonják be. Szóval amit te látsz az nem fehér arany hanem ródium (tök romantikus nem, hogy ródium gyűrűd van?).

Ráadásul ez egy idő után lekopik és időnként újra kell bevonatozni (viszonylag lassan kopik).

Még mindig olyan jó az a fehérarany a "bizsu" ezüsttel szemben? :)

2011. febr. 22. 05:36
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Nekem feher es torok (sotetebb sarga) arany otvozete, tehat ilyen is, olyan is. Az eljegyzesim feher arany. Nagyon szeretem az ezustot, de ezt megfelelobbnek ereztuk erre az alkalomra, de felhaboritonak tartom, hogy valaki leszolja a masikat, csak azert, mert tole elteroen gondolkodik, mint pl. par itt hozzaszolo. Eleg szomoru, hogy ilyen alapjan itelik meg az emberek ezeket a dolgokat. Nyilvan mindenkinek mas tetszik.
2011. febr. 22. 05:57
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

Nekem mindegy, hogy ki mit húz a kezére, nem nézek le senkit azért még ha réz gyűrűje van, ugyanakkor meggyőződésem, hogy lényegesen kevesebben választanák a fehér aranyat ha tudnák azt amit előbb leírtam.

Ez egy olyan anyag aminek erősebb a marketingje mint az anyag érdemelné.

Persze tudom nem leszek kedvence a fehér arany tulajdonosoknak.

2011. febr. 22. 07:11
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem hiszem, hogy ennek marketingje van. Nem erdekel, hogy mi az anyag neve, ami benne van az otvozetben. Az arany sem azert lett kozkedvelt, mert aranynak hivjak, hanem mert tartos. Imadom az ezustot, gyujtom az ilyen ekszereket, de latom, hogy mennyit igenyel a tisztitasuk, ha sok evig hasznalatban vannak. Nos, az eskuvoi feherarany gyurujeimmel sosem volt ilyen gond, mert nagyon tartosak es nekem ez szamit. Kozben meg ugy nez ki, mint az ezust. Szoval mi a gond a feher arannyal? Mert szamomra nem derult ki, csak annyi, hogy te nem szereted.
2011. febr. 22. 07:16
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekünk fehérarany és sima arany is van benne! Az enyémben még pluszban 4 kő! Nem túl vékony, nem túl vastag. Nekünk pont ideális! Meg így legalább a férjem is hordja. Rengeteg olyan pár van a környezetünkben, ahol a nő rákényszerítette az elképzelését a pasijára, az meg kb. két hétig hordta a gyűrűt, mert nem tetszett neki!

De egyébként tök mindegy,hogy miből van! Lehet bármiből, a lényeg,hogy mindkettőtöknek tetszen! Az amit jelképez fontosabb, mint az anyag, amiből készült. Az egyik barátnőmnek egy bombás üveg kupjának a karikájával kérte meg a kezét a párja. Persze illemből rá két nappal vett a srác rendes gyűrűt, de a lány nem vette le a "kupakot". Neki azzal kérték meg a kezét, azt tekintette gyűrűnek. Cuki volt, mert még az esküvőn is rajta volt a bal kezén! Pedig az sem nem arany, sem nem ezüst!

2011. febr. 22. 08:15
 10/18 anonim ***** válasza:
arany,mert ez mutatott jól a kezünkön...Köves, fehér arany gyűrűt szerettünk volna,felpróbáltuk,borzalmasan nézett ki az ujjunkon...Majd felpróbáltuk a "szabvány"sima arany karikagyűrűt,és azt vettük meg. Épp a minap beszéltük,hogy mindketten mennyire örülünk neki,hogy emellett döntöttünk,mert egyszerű és időtálló.
2011. febr. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!