Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyagból van a gyűrűtök? Miért döntöttetek az mellett?
Ezüst.
Sokkal jobban tetszik mint az arany és az is nemes fém.
Nekem és páromnak már az arany túl gicses, de az ezüst az jobban harmonizál az esküvői fehérrel. :)
ezüst
1. az arany túl kirívó
2. az ezüst fiatalos
3. emellett lehet sportos,vagy elegáns, vagy szolid,...
Utolsó, van aki platina gyűrűt ad eljegyzésinek (nagyon jól néz ki jegyzem meg), ahogy van olyan területen dolgozó férfi is, aki számára sokkal meghittebb és személyre szólóbb, ha saját készítésűt adhat a párjának.
Ha választanom kell olyan partner között, aki valami személyes és/vagy egyedi ékszert ad nekem, míg egy
hozzád hasonló felszínes ember között, aki az egész értékrendjét netcafé meg hasonló blog/fórum/magazonhoz méri, habozás nélkül az elsőt választom.
24/N
antisapiens
Van aki divatból vesz, van aki nézi a valódi értéket, amit nem biztos, hogy az aktuális árat jelenti.
A fehér arany egy modern arany ÖTVÖZET (olcsó nikkel v. ezüst v. palládium), amiből valójában a "fehér arany" nem is igen látható, mert ronda színe lenne ezért ródiummal vonják be. Szóval amit te látsz az nem fehér arany hanem ródium (tök romantikus nem, hogy ródium gyűrűd van?).
Ráadásul ez egy idő után lekopik és időnként újra kell bevonatozni (viszonylag lassan kopik).
Még mindig olyan jó az a fehérarany a "bizsu" ezüsttel szemben? :)
Nekem mindegy, hogy ki mit húz a kezére, nem nézek le senkit azért még ha réz gyűrűje van, ugyanakkor meggyőződésem, hogy lényegesen kevesebben választanák a fehér aranyat ha tudnák azt amit előbb leírtam.
Ez egy olyan anyag aminek erősebb a marketingje mint az anyag érdemelné.
Persze tudom nem leszek kedvence a fehér arany tulajdonosoknak.
Nekünk fehérarany és sima arany is van benne! Az enyémben még pluszban 4 kő! Nem túl vékony, nem túl vastag. Nekünk pont ideális! Meg így legalább a férjem is hordja. Rengeteg olyan pár van a környezetünkben, ahol a nő rákényszerítette az elképzelését a pasijára, az meg kb. két hétig hordta a gyűrűt, mert nem tetszett neki!
De egyébként tök mindegy,hogy miből van! Lehet bármiből, a lényeg,hogy mindkettőtöknek tetszen! Az amit jelképez fontosabb, mint az anyag, amiből készült. Az egyik barátnőmnek egy bombás üveg kupjának a karikájával kérte meg a kezét a párja. Persze illemből rá két nappal vett a srác rendes gyűrűt, de a lány nem vette le a "kupakot". Neki azzal kérték meg a kezét, azt tekintette gyűrűnek. Cuki volt, mert még az esküvőn is rajta volt a bal kezén! Pedig az sem nem arany, sem nem ezüst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!