Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen anyagból van a gyűrűtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen anyagból van a gyűrűtök? Miért döntöttetek az mellett?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 01:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Arany-fehérarany, görög mintával. Nézelődtünk, és ez tetszett meg mindkettőnknek. Volt egy másik is, de teljesen egyformát akartunk, abban pedig az enyémben lett volna kő, az is arany-fehérarany lett volna.

Az ismerősömnek ezüst van, és belülre gravíroztattak egy szöveget, az is jó, csak kívül sima, és már karcos. Ezért jó, ha mintás egy kicsit.

2011. febr. 22. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:

A miénk ezüst.Ilyen:

[link]

Azzal a különbséggel,hogy a férfi nem ennyire egyszerű,hanem ott ahol a nőiben kövek vannak pici karikák vannak vésve.

Hogy miért ezüst?Nem is tudom,az volt biztos,hogy a csak sárgaarany karikagyűrű egyikünknek sem tetszett,a fehéraranyat meg kicsit drágálottuk.Elkeztem nézelődni a neten és rátaláltam erre a cégre akitől vettük,ráadásul nagyon rugalmasak és olyanra csinálták amilyenre szerettük volna.Sok vékony gagyi ezüstgyűrűt láttunk,de ezek nem azok súlyra ugyanannyi mint az arany karikagyűrű.

(17000 volt a pár)Nem bántuk meg,nagyon tetszik mindkettőnknek.Sőt,elvileg ez eljegyzési gyűrűnek szántuk,de jövőre az esküvönkön is ez lesz,nem fogjuk lecserélni aranyra :-)

2011. febr. 22. 20:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! képeket tudnátok mutatni róla?
2011. febr. 23. 07:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Fehér-sárga-vörös arany kombinációja a karikagyűrűm. Szép srég sávok, nem hivalkodó. A férjemnek is ez tetszett a legjobban. :) Jó széles és vastag is emiatt.

Kísérőm (eljegyzési) fehérarany rubin drágakővel.

Nem költöttünk vagyonokat, kiárusítás volt az ékszerboltban :P 50%-os árengedmény

2011. febr. 24. 16:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a gyűrű CSAK egy jelkép. Mit ér a gyűrű, ha a szerelem/szeretet nincs meg? Felőlem lehetne műanyagból is. A szándék fontos, nem az anyag.
2011. febr. 24. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
mi a bajotok az arany gyűrűvel,esküszöm nem értem.nekem arany van ,nem szokványos /bvlgari/ de ha a férjem egy sima arany karikát huz az ujjamra akkor is boldogan tartom akezem.az ezüst is szép ékszernek de sok ápolást igényel ergo nem mindennapos használtra valo
2011. febr. 24. 23:53
 17/18 anonim ***** válasza:
mi vettünk egymásnak még anno bizsutól kezdve ezüstön át mindenféle gyürüt, ami az összetartozásunkat jelképezte (elég korán kamaszkorba ismerkedtünk össze) de a nagy "hivatalos" napra azért megmaradtunk az aranynál, az a baj hogy lehet, hogy venne az ember egy csodaszép arany gyürüt aminek megvan a maga értéke, aztán meg nem meri felvenni a 4-6-osra... nem tudom hogy jobb e venni egy olsóbb gyürüt és felvenni, ami nem szurja az emberek szemét, amiért annyira "nem kár" vagy egy drágát és a kaziban tartani...
2011. febr. 25. 07:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekünk fehér arany. Az enyémben van 1 kis gyémántkő.
2011. febr. 25. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!