Azok a lányok írjanak nekem, akiknek igazi és kicsi mellük van (pl. : 75/A) és tökéletesen meg vannak vele elégedve. Van ilyen?
Hak ismellü vagy, akkor mekkora a mellbőséged és a kosár, milyen cicigixet használsz, ha használsz egyáltalán, milyen bikinit hordasz, ha strandra jársz, és miért nem vagy olyan bolond, mnit a többi csaj, akinek a nagy mell a mániája? :)
Azt is leírhatjátok, ha egy pasi megnéz az utcán, mert tetszik neki a cickótok, kifejezetten az hogy kicsi és feszes, vagy ha esetleg kaptatok ak is melletek miatt rajongói levelet, esetleg ha a párotok kifejezetten azrát rajong a cicitekért, mert olyan mailyen, nem csak elfogadja, nem kifejezetten nem szereti a nagy melleket.
nekem 80/B-s mellem van...és engem kifelyezetten zavar..=/
Nem lógós..hanem szép feszes formás..csak az a baj hogy 13 leszek! Én hordok melltarót...csak attól félek hogy igy meg fog ereszkedni vagy nemis tudom..=/
Tudom, hogy nem minden nagy mellű nagyképű, és én sosem nézem le a nagy mellüeket, meg nem is az hogy nagy melleket szeretnék, bár egy picit azért lehetne teltebb. Én csak zat nem szeretem, hogy a nők annyira a nagy mellre hajtanak, és hogy zat hiszik minden pasinak csak a nagy tetszik. Aki meg műmelleket csináltat magának, és úgy tesz mintha a természet adománya lenne, azt nem bírom, legalább vállalja fel. Nem értem sokan mér nem látják, magukon, h az nem szép már. Nem am érete miatt, hanem a természetellenes tartása és a körvonala miatt.
Amúgy persze ha valaki természetes nagy mellű, vagy már lóg neki arról sem tehet, főleg aki terhes meg szoptat, de jól tudk inézni, ha megfelelő melltartót hord, ami alatta van azt nem kell látnia senki másnak :)
csak akire tartozik. Meg hát ízlés kérdése. Inkább csak a cicababák irritálnak :)
Lenen egy kérdésem. hogy lehet az, hogyha a mell mérete, azaz ak osár méret megnől, akkor általában a mell alatti rész is megnő? Ott is több lesz a husi, vagy esetleg a mell lejjebb megy, és a szalagot ezért srégebben tartják és ettől lesz több a centi?
Azt sem tudom, hogy a lapocka magasságba kell tenni a centit hátul, vagy egy vonalba legyen elöl is meg hátul is a centi? pl mell alatt mérem, akkor nekem hátul lapocka alá esik, az meg ugye sokat dob a centiken, de ha mellel együtt mérem, akkor mellbimbót számolom bele, mert ott a legnagyobb a méret, de mivel nincs lenn a mellem, ezért majdnem egy vonalba van a bimbó a lapockával, bár a melltartó pántja lejjebb szokott lenni kicsit mnit a lapockák :)
Én 75B-s vagyok, a mellbőségem 86, úgyhogy nemis értem, de mindegy :D
én megvagyok velük elégedve, mert feszesek, és szépen állnak, szép kerekek, sokszor még melltartót sem veszek fel, mert felesleges.
én oldalt megkötős 3szög bikinit hordok, abban mutat a legjobban, és még kényelmes is.
melltartóval viszont szépen kilehet őket emelni, és ha lekerül az a melltartó akkorsem éri csalódás a partnert, h úúúúúristen, meddig lóg ez, vagy úúúúristen, de ronda.
egyszóval én teljesen megvagyok velük elégedve, sosem akartam nagyobb melleket.
ja és a pasik nagyon sokszor pillantanak beszélgetés közben a melleimre, még akkoris, ha nincsen rajtam kivágott felső.
80as melltartót veszek,és cickóm szinte nincs is,de engem egyáltalán nem zavar,sőt én szeretem a kis mellemet. ugyhogy én teljesen megvagyok elégedve velük.
:D
Nekem is nagyon kicsi a mellem(70A),de ugyanolyan magabiztos vagyok mint a nagy mellű nőtársaim.Szerintem a nagy mell NEM érték.Csak egy genetikai tulajdonság.Kár hogy sok nagymellű viszont úgy tekint rá mintha ez valami hihetetlenül nagy szexepil lenne.Inkáb azon kéne versengeni hogy észből kinek van több.Na azt lehet növelni is.Én jól érzemmagam a bőrömben,és ilyen megkötős fürdőruhát hordok,amit ha jó erősen kötök meg akkor összenyomja a melleimet és szépen kidomborodnak.
"Kedves" Kérdező!!!
Tuti,h le fogsz szavazni,de nem érdekel. Hogy lehetsz ilyen bunkó???? A nagy melllűeknek lógni fog a mellük,meg nem találunk jó felsőket?????? Hát ez egyáltalán nem igaz, a felsőkben is és meztelenül is jobban néznek ki, mint a kis mellek. Mit gondolsz mért fekszik kés alá az a sok kismellű nő?? Azért, hogy ne találjanak maguknak jó felsőt + h lógjon nekik??!! Abszurd..
Amúgy nekem nincs semmi bajom a kismellűekkel, de nagyon felhúzott az amiket írtál róluk ill rólunk. Gondolkodni kéne előbb... Elég volt elolvasni az első-két mondatodat.. Na mindegy, szerintem mindneki tudja,hogy a nagy mellek sokkal szebbek és nőiesebbek,mint a kicsik. EZ VAN LÁNYOK. BELE KELL TÖRÖDNI. PÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!