Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azok a lányok írjanak nekem,...

Azok a lányok írjanak nekem, akiknek igazi és kicsi mellük van (pl. : 75/A) és tökéletesen meg vannak vele elégedve. Van ilyen?

Figyelt kérdés

Hak ismellü vagy, akkor mekkora a mellbőséged és a kosár, milyen cicigixet használsz, ha használsz egyáltalán, milyen bikinit hordasz, ha strandra jársz, és miért nem vagy olyan bolond, mnit a többi csaj, akinek a nagy mell a mániája? :)

Azt is leírhatjátok, ha egy pasi megnéz az utcán, mert tetszik neki a cickótok, kifejezetten az hogy kicsi és feszes, vagy ha esetleg kaptatok ak is melletek miatt rajongói levelet, esetleg ha a párotok kifejezetten azrát rajong a cicitekért, mert olyan mailyen, nem csak elfogadja, nem kifejezetten nem szereti a nagy melleket.

2009. jún. 14. 00:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
74%
egyáltalán nemértek azzal h nagy mell nőiesebb. a nő ugyanis nem a mellétől nő, de gondolom ez nektek egy sötét folt az agyatokban.
2009. júl. 22. 18:39
 22/47 anonim ***** válasza:
12%
te agyadban van sötét volt te hülye..szted mitől nő a nő??? a szélesebb csipőjétől és a mellei miatt!!!!!
2009. júl. 22. 19:00
 23/47 anonim ***** válasza:
73%
18.35-ös vok...kitörölték elöttem lévőt -.-"
2009. júl. 22. 21:00
 24/47 anonim ***** válasza:
9%
gondolkozz már..-.-" vajon mért ábrázolták már az ős meg az ókorban is a nőket nagy mellekkel meg széles csípővel, stb.? mert egy nő ettől nő -.-". most ha pasi lennék nekem egyáltalán nem kéne 1 elől deszka hátul léc csaj. na mind1. ízlések és pofonok. ismét le lehet szavazni ;)
2009. júl. 22. 21:08
 25/47 anonim ***** válasza:
63%

a willendorfi vébnuszra gondolsz? :D ha úgynézel ki, akkor inkább sajnállak, h olyan ronda vagy ésmég hülye is :D

egy pasi is inkább egy kisebb mellűvel járna, mint egy willendorfi vénusszal.

[link]

2009. júl. 22. 21:20
 26/47 anonim ***** válasza:
17%

ja, éshogy okosdj is egy kicsit :

"A női mellhez mindig szimbolikus tartalmak kapcsolódnak. Az ősi kultúrákban az anyaság, a táplálás szimbóluma volt. "

2009. júl. 22. 21:24
 27/47 anonim ***** válasza:
27%
Jaja!pff...Hol élsz ember? Már nem az őskorban vagyunk!!!De lehet te még tüzet csiholgatsz és vadállatokra vadászol az erdőben...
2009. júl. 22. 21:32
 28/47 anonim ***** válasza:
67%

Meg figyelj már ha a nő az 2 csöcsből áll akkor tulképpen nem is kell neki se láb,se agy igaz-e?Csak 2 db nagy csöcs.Hmm erre buknak a férfiak mi?!Nő=2db tőgy

Érdekes megközelítés,bár gyanítom a férfiak egy idő után unatkoznának 2 csöcs társaságában.

2009. júl. 22. 21:36
 29/47 anonim ***** válasza:
65%

hogy mondhat ilyet egy nő?:O nem is értem. sztem senki nem azt mondta h csontsoványak vagyunk és semmi alakunk nincs. kicsi mellem van. az nem azt jelenti, hogy "elől deszka, hátul léc" formás a mellem és jó fenekem. egy nő azért jó nő, mert úgy viselkedik, öltözködik és mert jó nőnek érzi magát.

szerintem ennyi.

2009. júl. 22. 22:01
 30/47 anonim ***** válasza:
75%
hát, kedves "a nő attól nő h nagy melle van" ezt most csúnyán bebuktad, még egy férfi is leszólt, h abszolút nincs igazad. gáz vagy, willendorf :D
2009. júl. 22. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!