Meg vagytok elégedve az alakotokkal?
Nem. Áldott pajzsmirigy alulműködés. Addig úgy sem fogok lefogyni, amíg nem találok egy normális orvost:(
De még így is fel tudok öltözni normálisan.
Régen sokkal kövérebb voltam mint most, de azóta fogytam és nőttem is jó 10 centit:)
Most sem vagyok vékony, és a 160 centit se érem el, de elégedett vagyok többnyire. :D
A csini fodros meg flitteres ruhák nem az én világom, nem szeretem őket :D
Inkább zenekaros pólókat hordok farmerral és tornacipővel, mert így érezem jól magam :D
nem vagyok magammal megelégedve,mert 163cm-vok,és ehhez 61/62kg,igaziból nem vagyok dagadt,de a hasamból szeretnék fogyni,sulikezdés óta fogytam 1kg-t,remélem megy majd több is:D nem akarok 55kg-nál kevesebb lenni,nekem az 58kg lenne az ideális,lapos hassal,kicsit kissebb combokkal,de nem tartom magam bányarémnek,egyszerűen csak olyan átlagosnak...najó...elég rondának tartom magam,de mikor belegondolok,h én így,61-2kg-al is szebb vagyok némelyik 50kg-os libánál,akik agyonsminkelik magukat,akkor feltornázódik az önkritikám egy átlagosra:D
15/L
Nagyjából igen. Gyógyult anorexiás vagyok, és bár gyakran még most is dagadtabbnak látom magam a tükörben (pedig mindenki szerint híznom kéne), de a párom sokat segít abban, hogy 168 centivel ne a 40 kilót tartsam normálisnak :) Szerencsére bármilyen ruhát fölvehetek, mert tipikus homokóra alakom van, viszont ha az lekerül, akkor talán a fenekemet lehetne kicsit edzeni (a formájával/nagyságával teljesen meg vagyok elégedve, csak az "állagával" nem).
20/L
Szörnyű az alakom, lassan közelebb vagyok a az 50 kilóhoz, mint a 40hez. El kellene kezdenem fogyózni, de már hetek óta beteg vagyok.
Nem tudom, mit számít csininek, pl. egy feszes miniruhát nem vehetnék fel...
nem igazan, a fenekemmel es a felso combommal nem vagyok kibekulve, sokan mondjak h butasag, de engem nagyon zavar.
fenekfeszesito gyakorlatok szoktam vegezni, de eddig nem sok sikerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!