Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meg vagytok elégedve az...

Meg vagytok elégedve az alakotokkal?

Figyelt kérdés
Akartak fogyni? hízni? feszesedni? tudtok csini rucikat hordani?
2011. szept. 24. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hízni akarok.:)
2011. szept. 24. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, igazából vékony vagyok, nincs vele nagy baj, csak a lustaság... :) így nem vagyok izmos, meg feszes, hanem szimplán vékony. Szóval sportolni kéne :D

Nagyon kivágott felsőkön kívül bármit felvehetek, azt nem nagyon, mert kicsi a mellem :) :D

2011. szept. 24. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Most nagyjából igen, mert lefogytam majdnem 10 kilót és kezdem elérni a "lánykori" súlyomat (59 kb), most 60 vagyok, pár hónapja még 70 voltam. 180 cm vagyok és azt hinné, aki nem lát, hogy a 70 az teljesen jó súly ehhez a magassághoz, de én igenis hájas és idomtalan voltam, utáltam tükörbe nézni. Én úgy fogytam, hogy hétköznap munka mellett gyakorlatilag nincs időm enni, hétvégén szoktam normálisan kajálni. Sportolnom kéne valamit, mert kicsit feszesítenem se ártana.
2011. szept. 25. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!