Lányok, akinek van Remington vagy Philips epilátora! Meg vagytok vele elégedve? (fontos)
Milyen típusúd van?Kb mennyibe került?Neked mennyire fáj az epilálás?
Légyszi kort is írjatok. :P
Nekem Braun van, ennek más a csipeszszerkezete és nagyon jó, nekem ezzel nem szakad be sose.
Az epilálás..hát először majdnem sírtam..már 9 éve epilálok, de néha még mindig fáj elkezdeni. Meg lehet szokni és növeli a fájdalomküszöböt is.Viszont gyantáztatni magamnak nem tudok, szóval marad ez.
26 N
Nekem panasonic van és nagyon meg vagyok vele elégedve. A legjobb hogy vizesen is lehet használni és így kevésbé fájdalmas és a bőröm is sokkal szebb, puhább utána. Én kb 7-8 éve epilálok de nagyon sose volt fájdalmas mert nincs túl erős szőrzetem. Mondjuk a bikinivonalamat nem epilálom, azt nem mertem megpróbálni.:) Ez az epilátor kb 20 ezer forintba került, nem olcsó de szerintem nagyon jó.
Szia. Én kb. fél éve vettem Philips Satinelle-t, 5000ft-ért, és teljesen meg vagyok vele elégedve, tudom ajánlani :)
Nem annyira fájdalmas, inkább csipkelődős érzés, de nem vészes (Nekem pl. első alkalommal se volt annyira fájdalmas)
Csak az a fontos, hogy utána a testápolót ne sajnáld !
Remélem segíthettem :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!