Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meg vagytok elégedve a testete...

Meg vagytok elégedve a testetekkel? Ha nem, min változtatnátok? (:

Figyelt kérdés
Légyszi, kort és nemet is írjatok oda! :)
2011. jan. 12. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én összességében elégedett vagyok az alakommal, külsőmmel, bár egy picit lehetne szélesebb csípőm, de nem zavar. Fogszabim volt, úgyh most már a fogaim nem zavarnak (régen zavartak), annyi, h szemüveges vagyok, bár ezzel is megbarátkoztam már. De ha változtatnék vmit, akkor az egy szemműtét lenne :)

18/L

2011. jan. 12. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azért dolgozom, hogy vékonyabb legyen a karom, laposabb a hasam, feszesebb és formásabb a combom, ne érjenek össze ráadásul egyáltalán. Aztán szeretnék a hátizmomon is változtatni, régen sokat úsztam,és elég széles a hátam,de ha vékonyabb lenne a karom,akkor talán nem lenne annyira zavaró ez a széles felsőtest.
2011. jan. 12. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
19/L
2011. jan. 12. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:

szia, hát nem vagyok megelégedve vele, kedvesem. Túl vastagok a combjaim, a hasam nem lapos, a kezeim görbék, a lábaimról nem is beszélve. Akarok fogyni 4 kg-t , többet nem lehet, mert akkor kihúzhatom az egyik álmomat, ja és a szerelmem szívrohamot kapna, és elkezdene férfi nővérkét játszani és aggódna.... de olyan jól néz ki fehér köpenyben... bocsi... khm.. a szemeim kicsik,a füleim elállnak, az ujjaim girbe-gurbák, a hajam ritka és mindig kócos, az orrom görbe ,a szám pici , de telt, a lábujjaim hosszúk.... ennyi mostanra elég. Te meg vagy elégedve magaddal?

18/L

2011. jan. 12. 22:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen is meg nem is. A szemeimet szeretem, szép nagy kékek. Az arcomat nem tartom a legszebbnek, de azért annyira nem vészes. A lábaim nagyon vékonyak, de legalább nincsen rajta háj. Ellenben van egy kis hasam, most azon ügyködöm, hogy attól megszabaduljak. Kb. 4 kg-t akarok leadni. És nagyon alacsony vagyok, csak 159 cm. :(
2011. jan. 12. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
nem nagyon. kicsit daginak érzem magam, nagy a hasam és vastag a combom. 15/L
2011. jan. 12. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
nem teljesen. fogytam 8 kg-t, de még mindig széles a csípőm, ide hízok leginkább, szóval innen és a combjaimból fogynék még kicsit. de azért nem annyira vészes. az arcommal meg vagyok elégedve.
2011. jan. 12. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát... igen is meg nem is... a szemeimmel meg vagyok elégedve, nagyok, sötétbarnák, majdnem feketék... a szám okés, bár a fogaim néha zavarnak (kb fél-egy milliméteres rés van a két első fogam között, állítólag nem feltűnő, de engem zavar, plusz lehetnének fehérebbek...), az orrom rendben van, az arcformámon szívesen változtatnék, valahogy túl széles... :S a hajam most rendben, a szőke, aztán vörös, aztán fekete őrületnek vége, visszatértem az eredeti középbarnához.... a derekam :S:S:S:S:S na igen... a derekam... ott van kb... fél-egy kg felesleg, az már nem fogynivaló, edzeni kéne rá, de így vizsgaidőszakban nem megy :) a lábaimmal nincs gondom, a kezeimmel, karjaimmal sem... a melleim is tetszenek (75/C-D), a hasamra szintén edzeni kéne, felesleg nincs, de olyan jó kis halvány kockák sem sajnos :S Ja és lehetnék magasabb!!! hááát... nagyjából ennyi :) Viszont büszke vagyok magamra, 68 kg-ról 49-re fogytam a magam 163 centijéhez :) sebaj, legalább kielégíthetem a magassarkú mániámat :)

Hosszú lett... bocs, de alig van szociális kapcsolatom jelenleg, a vizsgaidőszak miatt nem beszélek szinte senkihez, csak tanulok és tanulok... és ha végre este feljövök gyk-ra, rám jön a szó....khm... menés :)

Atyaég... rohadt hosszú, tényleg bocs és kössz, ha valaki végigolvasta :)

Tessa

20/L, vizsgaidőszak stresszhatása alatt :)

2011. jan. 12. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyaktól felfelé szeretem magam, lefelé nagyon nem.

Legalább 7kg-t kéne fogynom, hogy "normál súlyú" legyek, de én 15öt akarok, mert szeretném elérni az álom kg-momat. Eddig 6 kg-t fogytam, és tudom, hogy sikerülni fog, és akkor maximálisan megleszek elégedve magammal :D

Nem változtatnék magamon semmit.

13,5/L

2011. jan. 12. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Én csak vedleni szeretnék, és új bőrt kapni, ami nincs tele pattanással, pöttyökkel, nem érdes, hanem olyan mint mindenki másé, tetőtől talpig. És még egy hajat is szeretnék, mert ami most van az egy vicc.

A magasságomat már megszoktam (180cm,), a vékonyságommal nincs bajom, a lábméretemmel is megbarátkoztam (41-es), a szemüvegemmel is (5-ös körül minuszban), és még azt is elviselem, hogy alig van mellem (80/A).

26/l

2011. jan. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!