Úgy értem,hogy pl a hajszíneteken..ha azt mondaná, vagy tudnátok,hogy a szőkék/barnák jönnek be neki, de ti nem olyanok vagytok..vagy teljesen kizárt? :)
2011. aug. 9. 12:09
1/9 DakotaDamon válasza:
Ha valakinek nem vagyok úgy jó, ahogy, akkor nem érdemel meg.
2011. aug. 9. 12:13
2/9 Darcy01 válasza:
Drasztikusan biztosan nem, kis mértékben talán.
2011. aug. 9. 12:14
3/9 anonim válasza:
Talán kismértékben, pl. volt hogy tetszett neki a hullámos haj, hát néha besütöttem, örült neki:) Vagy pl milyen színűre fessem a körmöm, mert neki az tetszett és szerinte az jól állt nekem. Vagy vettem 1-2 cuccot amire azt mondta, h mennyire csinos, és szívesen látna benne, pl cicanaci:D vagy vegyek fel néha magassarkút. semmi drasztikus. Én is volt hogy kértem inget vegyen fel(mert abban szexi volt)stb
2011. aug. 9. 12:18
4/9 anonim válasza:
előző voltam: ja és persze mind ezt úgy, hogy nekem is tetszettek az ötletei! tehát én is akartam.
2011. aug. 9. 12:19
5/9 anonim válasza:
megfontolnám az ötletét, hátha igaza van és jobban áll, amit mond. Ha mégsem, akkor pechje van, nem változtatok.
2011. aug. 9. 12:22
6/9 anonim válasza:
Attól függ.
Kismértékben igen, de így is csak akkor, ha nekem is tetszik úgy. Azért mert nem vagyo szőke, és neki nem tetszik a barna hajam, nem fogom befestetni. Akkor miért nem egy szőkével jött össze ?
2011. aug. 9. 12:23
7/9 anonim válasza:
Igen, apróbb változtatásokat természetesen igen.
Pl, szereti a vörös hajszínt akkor szívesen befestem. Szeretné ha dögös bikinit vennék fel a strandra, a szép szandálomat vegyem fel valahova, viseljek fülbevalót mert az szép, egyszer-egyszer vasaljam ki a hajam azt szívesen megteszem (fiktív példák). Vagy ha feljött rám néhány kiló a vizsgaidőszakban azt ledolgozom, hogy tetszek neki.
De gyökeres változást nem. Rocker vagyok, a bakancsom marad, nem veszek fel "csini rózsaszín vackot", karkötőimet, nyakláncaimat nem cserélem le köves sz*rokra stb.
szóval kis mértékben igen, amíg az nem ütközik a személyiségembe.
2011. aug. 9. 12:24
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is így gondolom :)
jöhetnek még
2011. aug. 9. 12:37
9/9 anonim válasza:
Én kicsit drasztikusabb változtatásba is belemennék, de nincs ilyen igény. A hajam csak kék nem volt még, mert egyszer így, egyszer úgy tetszett. Az öltözködésben szívesen veszem, ha elmondja, mi tetszik és mi nem, a körömlakk színe evidens, hogy neki tetsző. Egy valamit nem változtatnék magamon, az a fenekem. Az pont tökéletes úgy, ahogy van: kerek és feszes. Ha laposat szeretne, sajnos várnia kellene, míg a kukacok leeszik róla a formát. :-)))) Szerencsére pont a fenekemet imádja a legjobban. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!