Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! A hajatokon min...

Lányok! A hajatokon min változtatnátok? Mit utáltok benne?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a hosszat, most allam aljaig er, de ugy szeretnem ha hosszu lenne, nagyon hosszu :X
2011. jan. 4. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
baromi vastag szálú és nehezen kezelhető. de más bajom nincs vele. ha nem ápolom mindenféle balzsammal, akkor olyan lesz, mint a drótkefe...
2011. jan. 4. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Picit kevesebb legyen, és hosszabb...de ezeket meg lehet oldani. Fodrász, meg idő kérdése.
2011. jan. 4. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha hullámos lenne akkor is, mikor megszárad (egy kicsit az, de vizesen nagyon, de egyszerűen nem tudom úgy megszárítani, hogy szép hullámos legyen, pedig régebben az volt). Ezt a nagyjából egyeneset nem szeretem annyira, de egyébként azért elvagyok vele.
2011. jan. 4. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Szeretném ha valódi fekete lenne.
2011. jan. 5. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát először is azt, hogy ne legyen göndör. Naponta kell vasalnom, és még úgy is visszagöndörödik, pedig még hajlakk is van rajta... Aztán a hosszát...vagyis nem kellett volna levágatnom annó. :D A szine mindegy, úgyis színezem... ahhoz meg nagyon szőke haj kell.

18L

2011. jan. 5. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Amin akarok, azon nagyjából tudok is változtatni, nagyrészt elégedett vagyok vele.

De mondjuk örülnék, hogyha szép hullámos hajam lenne, vagy göndör. Sajnos ezt nem lehet mesterségesen létrehozni, mert a dauer meg hasonlók soha nem lesznek olyanok, még látványra sem, mintha az ember úgy születik...

Viccesen hangzik úgy, hogy a felettem lévő meg azt szeretné, ha nem lenne göndör a haja :D

2011. jan. 5. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Göndör hajam van, így muszáj mindig vasalnom, hogy normálisan nézzen ki, és emiatt nagyon töredezett. (Pont most vágattam belőle elég sokat, mert nagyon durván nézett már ki a vége - pedig növeszteni szeretném mellig érőre.) Szóval csak annyit változtatnék, hogy egyenes legyen, vagy esetleg hullámos. A színével meg vagyok elégedve. :)
2011. jan. 7. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
vastagabb szal legyen, dusabb, es ne zsirosodjon ennyire
2011. jan. 7. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
SEMMIT! Imádom a hajam, talán a legjobban magamon. Hosszú (hátközép alá ér), göndör, vörösesbarna, nagyon szeretem:) Egyedül azt szeretném, ha hosszabb lenne, de szerencsére gyorsan nő, úgyhogy 1-2 év és a derekamig fog érni:)
2011. jan. 7. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!