1/12 anonim válasza:
igen szép. :) A helyedben lefuttatnám a mintát végig a combomon is
3/12 A kérdező kommentje:
Én még csak tervezem ezt a mintát, de már hónapok óta belevagyok szeretve:D
Mennyibe kerülhet kb?:S
2011. jún. 1. 23:26
4/12 anonim válasza:
Biztos nem lesz olcsó egy szép-igényes munka,de kizárólag profival csináltasd,mert egy életen át rajtad lesz.
5/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik így ahogy van. sztem sok lenne ha még a combodon is lenne.
6/12 anonim válasza:
hú, nekem nem tetszik. Max egy kis tetovát tudnék elképzelni, amit simán el tudok rejteni.
7/12 anonim válasza:
szép, de baromira klisé már, ráadásul ha beírod keresőbe hogy side rose tattoo, kb 60x dobja ki ugyanezt a képet. sajnos a virág meg a kacskaringós minta hiába szép és csajos, de nem különleges :(
8/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Én egyáltalán nem szeretem a tetoválást, nem is rakatnék magamra, de a mintáról szívesen írok véleményt. Ha jól meggondoltad, akkor hajrá!
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok oda az ilyen tetoválásokért, de ez így nekem nagyon tetszik. Szerintem színesben idétlen lenne és ez így pont elég. Ennél több már nem kell.
De lehet hülyeség, de szerintme ez sötét hajú lányokon szexibb, mint mondjuk egy szöszin...
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de sajnos tényleg nagyon sok mindenkinek van már ilyen, vagy ehhez hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!