Szolid, szép, vörös hajú lánynak jó ötlet egy ilyen tetoválás?
Egy tetoválást szeretnék a gerincemre. Úgy gondolom, hogy a gerinc tetoválások nem olyan népszerűek, talán ezért is tetszik. És persze sokat nézegettem, és a szép alakú lányokon szerintem nagyon szép tud lenni. Bár sokan azt mondják, hogy nem nőies. Kb. ekkorát szeretnék: [link]
Nagyon tetszenek a rózsás tetoválások (kedvenc virágom, és az is lesz amíg élek:)). De valamivel egyedivé tenném, és nem csak bimbókat szeretnék, szerintem így túl egyszerű.
És persze nem akarok a stílusomtól teljesen elütő dolgot magamra varratni. Vörös hajam van, amit a hátam közepéig növesztenék, hófehér bőröm, és szeplős a vállam. A testem szép, nem vagyok kövér, derekam, csípőm teljesen jó (kb mint a figurának a képen).
Ha írnátok erről véleményt, esetleg ötletet tetoválással kapcsolatban azt megköszönném. Csak mert érdekel...
Ha neked ennyire tetszik akkor csináltasd meg,a te tested,de az ÉN véleményem az hogy ne...nekem nem tetszik semmilyen tetkó,főleg nem nőn..tényleg nem nőies.Azon kívül meg a hátadon úgyse látod szóval sok értelme sincs.
Esetleg ha tényleg nagyon szeretnéd és BIZTOS vagy benne hogy nem bánnád meg,akkor először hennával csináltass egyet.
Azzal is látod hogy milyen lenne,tetszene-e,az "veled van" pár hétig és eltudod dönteni hogy akarod-e vagy sem.
Én is gondoltam már valamilyen szövegre, mintával vagy csak úgy magában. Valamire, amire azt mondhatom, hogy igen ez én vagyok, és az én ötletem volt! :)
Semmiképp sem csináltatnék olyat, amivel mindennap összetalálkozok az utcán...
Nagyon szép! *-* Ez nagyon tetszik, pedig általában nem tetszenek a tetoválások.
De ha hosszú hajad van, akkor ez a tetoválás csak strandon látszana ha felcsatolod, meg a párod látja majd.
Nekem férfiakon nem tetszenek a tetoválások, csak nőkön. :D
szerintem ha kicsit felturbózod akkor nagyon szép lesz!! Szerintem gondold át jól és ha biztos vagy benne akkor csináltasd meg...
Egyébként azért nem olyan népszerűek a gerinc tetoválások mert iszonyatosan fáj, kb annyira mint a bordáknál szóval nagyon...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!