Szép lenne ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Sajnos meghalt az egyik legjobb barátnőm,...-az Ő emlékére szeretnék egy tetoválást csináltatni. Úgy képzeltem el - eléggé álomvilágban élt, hitt a tündérekben... - , hogy lenne 2 tündérszárny, és közre fognának egy japán írásjellel írt "mennyország" szöveget. A tetoválást a medencémre tetetném. Még csak 16 vagyok, úgyhogy még várok 2 évet, addig még biztos növök, változok, és nem szeretném, ha eltorzulna a tetoválás.2010. ápr. 5. 21:35
1/9 anonim válasza:
Sztem szép tőled,hogy így akarsz emlékezni rá,csak nehogy megbánd:)Amugy ha ezt elmondod egy jó tetoválónak,ő majd megrajzolja neked,nagyon szép mintákat tudnak kihozni egy ilyen ötletből:)Sok sikert:)
2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megbánom, csak én voltam Neki... :( Olyan sok még az a 2 év. Köszönöm :)
2010. ápr. 5. 21:42
3/9 anonim válasza:
sztem nem rossz ötlet..énis biztos csináltatnék,ha a helyedben lennék,de hál' Istennek, nekem nem halt meg barátom/nőm,am. szülői aláírással lehet csináltatni.
4/9 anonim válasza:
Rajzoltasd meg, úgy lehet igazán eldönteni.
Szvsz nem ez a legjobb módja az emlékezésnek.
5/9 anonim válasza:
Szerintem japán írásjel helyett, szebb lenne, kiolvasható, szép betűkkel a neve inkább.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ezer módja van még az emlékezésnek. Nem értem, miért pont ezt választottad a sok közül.
De te dolgod.:D
A tetoválás meg úgy nagyon jól nézne ki.:D
7/9 anonim válasza:
szerintem szép dolog lenne:) hajrá. sok sikert:) és részvét:/
8/9 anonim válasza:
Hülyeség. Nekem nem tűnik úgy, hogy túlzottan szeretted volna, szimplán világgá akarod kürtölni a bánatod, miért nem tudsz egymagadban gyászolni?
Képzeld el valami eszméletlen boldog pillanatban, pl esküvő vagy éppen szülsz, lenézel a hasadra, és ott díszeleg egy tetkó, amit a 16 évesen meghalt barátnőd emlékére csináltattál, buta tiniként.
Szerintem hülyeséget csinálsz, de természetesen a te dolgod. Ha ettől jobban fogod érezni magad.. De 2 év alatt úgyis neked is ez lesz a véleményed.
9/9 anonim válasza:
Nem értem, miért készítettnek emlék tetkókat.Én nem csináltatnék, az biztos..állandóan az eszedbe fog jutni,és szomorú leszel, nehezebb lesz elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!