Hol tetszik jobban a tetoválas? 25/L
Figyelt kérdés
Hason ha a nadrág félig eltakarja félig meg kilátszik vagy netakarjon semmit belölle a nadrág? Hogy sexibb ?2011. okt. 25. 22:27
2/6 anonim válasza:
25 éves vagy és a Gyerekvállalás, nevelés-Kamaszok kategóriába teszed ezt a kérdést, ami egyáltalán nem a gyerekvállalásról, nevelésről szól? Itt problémás gyerekekről v gyermekekhez kapcsolódó problémákról illik kérdezni, nem a tetoválásról. Miért nem a szépség kategóriába írsz. Ütődött!
3/6 A kérdező kommentje:
Elnézést nem ide akartam csak eltévedtem. Utolsó látni menyire inteligens vagy !
2011. okt. 25. 22:41
4/6 anonim válasza:
Ennyire eltévedni nem lehet. Ez inkább a te intelligenciádra vall. Amúgy is hemzseg a durva helyesírási hibától az írásod. Hihetetlen, h még engem hordasz le.
5/6 anonim válasza:
Én nem vagyok oda a tetoválásokért, de inkább a félig eltakarós.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!