Miért tetszik jobban egy szoknya egy fiúnak, mint egy nadrág? (tudom, általánosságban nem)
Elsősorban csak azért kérdezem, mert tapasztaltam már hogy vannak szülők, akik a fiúgyereknek szoknyát vesznek. Szerintetek miért?
Tetszik a kisfiúnak vagy mert indentitás zavara van?
Csak azt nem értem, hogy az iskolába is így jár, vagy csak otthonra engedik felvenni neki?
Most ez komoly??vesznek kisfiúnak szoknyát??Sztem ott szülővel van a baj.
DE az más ha tetszik egy kisfiúnak egy szoknya....érdekesebb neki mivel olyat ritkábban látni, ő meg nem is hord, semmi baj sincs ezzel,de ha már sztem vki kisfiúnak vesz olyat ....hát....nem is tudom
csak nem divat....nem tudom mit szólnék ha az én kisfiam ezt kérne, azért nem venném meg neki tuti(első válaszoló):)
sztem tuti érdekességből tetszik neki.
Szerintem ezen nem csak te, hanem én is ledöbbentem.
A lányom a XXII. kerületi Bartók Béla Általános Iskolába jár és neki van olyan fiú osztálytársa, aki szoknyát vesz fel, persze olyankor lányos copfot is csinálnak neki. Úgy képzeld el, hogy a szülei még a rózsaszín színű szoknyát is ráadják, de szerintem egyáltalán nem megy a fiúnak a rózsaszín, legyen az bármi!
Sokszor úgy illegeti benne magát, mint egy lány. Na most ez normális, kérdem én?
Szerintem gusztustalan, de a tanárnő nagyon védi, biztos "nagy támogatói" az intézménynek.
Basszus(első válaszoló vagyok)
na apám s ebbe a világba szüljünk mikor ilyen hülye-boccs szülők vannak.
na most nyílván ezt a szülő is támogatja akkor.
Azért próbáljuk már normálisan nevelni ezeket a gyereket, aztán ha később máshogy dönt h kihez vonzódik stb mit vesz fel az az ő dolga nyílván szeretni fogjuk akor is, de azért a szülő próbálja már meg nevelni normálsan amíg lehet...na most nagyon kiakadtam, nekem 2 éves a kisfiam...
Talán választ kaptok a kérdésetekre.
Itt szokott fent lenni kisfiúkra való szoknyák, nézzetek utána.
És még csodálkozunk hogy annyi a homoszexuális...
A szülőket kéne szerintem megkérdezni, hogy milyen indittatásból veszik nekik. Mert ha skót lenne, és népviseletbe, még oké...De így? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!