Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miben tetszik jobban egy làny, ha szoknya, vagy nadrág van rajta?
Randira nem tudom
mit vegyek fel. Csinosan menjek szoknyában, vagy inkább sportosan lazább fari halászgatya és trikó!?
attól függ milyen randi lesz, és hogy hol. meg tudni kéne, hogy a srác akivel találkozol, milyen stílust szereti jobban.
Amúgy, szerintem lehetne halászgatya csak ne legyen túl hosszú, a trikót a fiúk szeretik. Legalábbis én imádom.
Elég hülye kérdés ez is már ne haragudj...
Mondhatom én, hogy szoknya, ha a faszinak a nadrág tetszik jobban. Mikor értik már meg ebben a kérdés típusban, hogy ÍZLÉSEK ÉS POFONOK?!
Itt nincs szó ízlésekről.
Ha első randi nem ismeritek egymást, ajánlott a nadrág, ha meg bejön akkor úgyis neki fogsz kiöltözni a továbbiakban...
A szoknya meg így nyári estékre jó, mikor sétáltok, majd leültök egy eldugott padra, hogy izé... érted XD
Jelzem én is szoknyabolond vagyok 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!