Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már valahol melltartó nélkül vagy bugyi nélkül átlátszó ruhában (pl vékony fehér nadrág/szoknya vagy trikó. )?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok le hogy hol, milyen helyzet volt... Én már voltam, csak érdekl h mások hogy vannak ezzel? Kort is írjatok.
17/L
2010. márc. 30. 16:06
1/20 anonim válasza:
persze, mindig melltartó és bugyi nélkül járok mindenhova.
17/F.
2/20 anonim válasza:
Én spec rühellem a melltartót, ezért ritkán hordok.
Bugyit egyzer nem vettem, nem volt átlátszó a ruhám, csak a pasim leptem meg vele. :P
4/20 anonim válasza:
Szerintem elég "undorító" ha egy nőn nincs melltartó....
5/20 anonim válasza:
Én eddig mindig melltartó nélkül voltam, de "bugyit" azért szoktam venni.
20f
6/20 A kérdező kommentje:
Nem várom fiuk válaszát, úgy gondolom ezt az inteligensebbek meg is értették.
2010. márc. 30. 16:17
7/20 anonim válasza:
Undoritó? Miért is?
Kis formás cicim van. Nem log, semmi ilyesmi. Akkor már miért lenne undoritó?
8/20 anonim válasza:
hogyan lenne már undorító :D
ezt valami meleg írta...
9/20 anonim válasza:
Azt nem írtad hogy fiúk válaszát nem várod, akkor meg honnan tudjam?
10/20 anonim válasza:
jogos az utsó :D (Y)
sokszor láttam már főiskolás csajokat csak úgy ilyen lebernyeg izébe melltartó sehol nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!